HENDEK’İN GURURLARI ÖDÜLLERİNİ ALDI

50 öğrenci TEOG da derece yaptı, 11 öğrenci Türkiye birincisi oldu

HENDEK’İN GURURLARI ÖDÜLLERİNİ ALDI


2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı TEOG sınavında başarılı olan öğrencilere ödül töreni düzenlendi.

Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen törene, Kaymakam Orhan Burhan, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Faaliyetleri başarıyla tamamlamış olmanın gururu içindeyiz

Programın açılış konuşmasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan yaptı. Doğan konuşmasında “ Öğrenci ve öğretmenlerimiz eğitim faaliyetlerinin yanında, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde bulunduk. Bugün bu faaliyetleri başarıyla tamamlamış olmanın gururu içindeyiz. Birçok faaliyetlerde uluslararası dereceler elde ettik. Bu başarıların elde edilmesinde emek veren herkese teşekkür ediyorum. Öğretmenlerimiz eğitim öğretim yılı boyunca üstün gayret gösterdiler. Öğrencilerimiz geçen yıl olduğu gibi bu yıl da ortak sınavlarda büyük başarı elde ettiler. 11 Öğrencimiz 120 sorunun tamamını doğru bilerek Türkiye birincisi oldular. 14 öğrencimiz 118, 14 öğrencimiz 117 soruyu doğru bilerek büyük bir başarıya imza attılar. Toplam 50 öğrencimiz TEOG sınavında derece yaptılar. Bu başarıların mimarları okul müdürleri, öğretmen ve velileri tebrik ediyorum. Yıl boyunca yaptığımız faaliyetlerde desteğini esirgemeyen, başta Kaymakamımız, belediye başkanımız, daire amirlerine, sivil toplum kuruluşlarına ve basın mensuplarına teşekkür ediyorum “ Dedi.

Program sonunda iftihar tablosu öğrencilere iftihar belgeleri verilerek altınla ödüllendirildi. Öğrencilerin ödülleri protokol tarafından verildi. Dereceye giren okulların Okul müdürlerine de iftihar belgeleri verildi.

Eğitime katkılarından dolayı Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ’ye teşekkür plaketi verildi.

Program sonunda Hendek Fidanlık Müdürlüğü tarafından dereceye giren öğrencilere fidan hediye edildi. 
















Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2017, 14:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184