HESMEK KURSLARI BAŞLIYOR

Hendek Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim kursları kayıtları başlıyor.

HESMEK KURSLARI BAŞLIYOR


Hendek Belediyesi’nin başlattığı Meslek Eğitim Kurslarında ücretsiz olarak, Arapça, diksiyon, Osmanlı Türkçesi, ebru, Hüsn-i Hat, tiyatro, keman, ney, bağlama ve gitar kursları yer alıyor.

02-14 Ekim tarihleri arasında devam edecek olan başvuru süresince Meslek Eğitim Kurslarına katılmak isteyenlerin, Nüfus Cüzdanı fotokopisi ve başvuru formu doldurmaları yeterli.

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, mesleki Eğitim ile ilgili 2009 yılından beri çeşitli kurslar verildiğini belirterek, kurslarımız ücretsiz olup, uzman hocalarımız tarafından eğitim verilmektedir. Kurslarımızın amacı, insanlarımızın kişisel birikimlerini yükseltmek, mesleki ve sanatsal bilgilerini geliştirmek, sosyal bir aktivite ile zamanlarını geçirmelerini sağlayarak sosyal hayatlarına katkıda bulunmaktır. Kurslarımıza her yıl yoğun katılım olmakla beraber, kurslarımıza tüm halkımız ve üniversite öğrencilerimiz katılabilirler dedi.

Kurslar hakkında detaylı bilgi almak isteyenler, 0264 614 60 37 no’lu telefondan ulaşabilirler. Kayıtlar Zeki Cömert Parkı Karşısı’nda bulunan HESMEK binasında yapılmakta.


Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2017, 09:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184