İlçe Milli Eğitimden Jet Karar

Osmangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Binasına taşınıyor.

İlçe Milli Eğitimden Jet Karar


Hendek’te bulunan Osmangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, alınan kararla dönem arasında Adapazarı Yolu üzerinde bulunan Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Binasına taşınacak.

Jet karar

2012 yılında Hendek İlçesi Yeni Mahalle Servetiye Mevkiinde bulunan yaklaşık 8 dönümlük alana yapılması planlanan okula taşınacak olan Osmangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı başında Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi binasına taşınarak eğitim vermeye başladı. Dönem arasında Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından alınan jet kararla yaklaşık 1 yıl önce taşındığı okuldan dönem ortasında taşındı.

Tepki Gösterdiler

Hendek merkezinde bulunan Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi binasından ilçe merkezine daha uzakta bulunan Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne taşınan Osmangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde çocukları eğitim gören veliler duruma tepki gösterirken birçok velinin karardan haberi dahi olmadığı ortaya çıktı. Öte yandan Milli Eğitim Müdürlüğünce okul adına tahsis edilen resmi internet sitesinde de kararla ilgili bir paylaşım olmadığı görüldü.


Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2019, 18:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184