İMGE ANADOLU LİSESİ EĞİTİME HAZIR

Hendek İmge Anadolu Lisesi Kurucusu Kadir Varoğlu, Okul Müdürü Yusuf Karabulut ve Kurumsal Danışman Tarkan Turan ile birlikte protokol ziyaretleri gerçekleştirdi.

İMGE ANADOLU LİSESİ EĞİTİME HAZIR


Hendek İmge Anadolu Lisesi Kurucusu Kadir Varoğlu, Okul Müdürü Yusuf Karabulut ve Kurumsal Danışman Tarkan Turan, ik olarak Hendek Kaymakamı Orhan Burhan’ı makamında ziyaret etti. Eğitim ve Hendek ile ilgili yapılan sohbetin ardından Kaymakam Orhan Burhan ziyaretlerinden dolayı İmge Anadolu Lisesi yetkililerine teşekkür etti.
Kaymakam Orhan Burhan’ı ziyaretin ardından İmge Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Karabulut Hendek İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş’ı makamında ziyaret ederek Okul hakkında bilgiler verdi. Kısa süren sohbetin ardından Karabulut kendilerini ağırlayan İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş’a teşekkürlerini iletti.
Karabulut daha sonra Hendek Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Sedat Aydın’ı makamında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti ve İmge Anadolu Lisesi hakkında bilgiler verdi.

Kısa süre önce faaliyete geçen İmge Anadolu Lisesi'nin Kurucusu Kadir Varoğlu, ziyaretlerin ve faaliyetlerin devam edeceğini belirterek Eğitimde başarılı olmanın gayretini sarf edeceklerini dile getirdi.


Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2017, 13:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184