İMGE’DE İLK DERS ZİLİ

Özel Çağdaş İmge Anadolu Lisesi Eğitim Öğretime başladı.

İMGE’DE İLK DERS ZİLİ



Hendek’in ilk Butik Anadolu Lisesi Özel Çağdaş İmge Anadolu Lisesi bugün Eğitim Öğretime başladı.

Okul Müdürü Yusuf Karabulut, 2017-2018 Eğitim Öğretim yılının tüm Eğitim camiasına hayırlı olması temennilerinde bulunarak, 14 yıllık deneyime sahip olan İMGE Eğitim Kurumlarının araştıran, sorgulayan, analitik düşünüp yorumlayabilen, Tarihini ve ecdadını bilip benimseyen, Milli ve kültürel değerlerine bağlı, Hedefleri ve idealleri olan ve bu yolda emek sarf eden, Çağdaş, bilimsel ve güncel literatüre hâkim, Disiplinli ve karakterli bireyler yetiştirmek için hizmet verdiğini sözlerine ekledi.

Karabulut, Öğrencilerimiz ve çalışma arkadaşlarımızla birlikte gerçek ve ulaşılabilir hedefler koyarak bu hedeflere emin adımlarla ilerliyoruz diye konuştu.

Öğrenci-Veli-Okul İşbirliğiyle hep güçlü büyük bir aile olmak

Evrensel değer ve eğitim modellerini takip ederken lokasyonumuz olan Hendek’i ve Hendekliyi çok iyi tanıyoruz. Çocuklarımızın sosyal, kültürel ve eğitim altyapısını çok iyi analiz ediyoruz. Aynı zamanda velilerimizin maddi durumlarını, manevi hassasiyetlerini de çok iyi biliyor ve benimsiyoruz.

Bu bağlamda ortaöğretimden (liseden) üniversiteye geçiş sürecinde öğrencilerimiz için çok önemli olan, hayatlarını şekillendirecek bu süreçte bir ihtiyaca cevap vermek için en uygun ortamı ve sistemi sizin için tasarladık ve uyguluyoruz.

Kurumunun eğitim sistemine ve öğretmen kadrosuna güveninin tam olduğunu, iddialı olduklarını dile getiren Yusuf Karabulut, 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize; ayrıca ilk ders günü okulumuza hayırlı uğurlu olsun diyerek sözlerini sonlandırdı.


Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2017, 16:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184