İNCİ’DEN İMAM HATİPLERE ZİYARET

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Vali Mustafa Büyük Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ve Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret ederek yeni dönemde başarılar diledi.

İNCİ’DEN İMAM HATİPLERE ZİYARET


Vali Mustafa Büyük Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ve Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret ederek yeni dönemde başarılar dileyen Başkan İnci, kendisinin ve çocuklarının da imam hatipli olduğunu söyledi. Kendisinin ve kardeşinin Adapazarı İmam Hatip Lisesi’nden mezun olduğunu söyleyen İnci, büyük oğlunun Hendek İmam Hatip Lisesi ve küçük oğlunun da Adapazarı İmam Hatip Lisesi’nde okuduğunu ifade etti.

Allah muvaffak etsin

Üç kızının da İmam Hatip Lisesi’nde okumasından mutluluk duyduğunu ifade eden İnci, “Bugün çok heyecanlıyım. Öğrencilik yıllarımı ben de İmam Hatip Lisesi sıralarında geçirdim. Daha sonra çeşitli okullarda öğretmenlik nasip oldu. Allah tüm öğrencilerimizi muvaffak etsin. İmam hatip liselerinin bir dönem yarıştan çekilmişlerdi. Son dönemde Allah’a şükür, meydana gelen gelişmeler, düzenlemeler, desteklerle imam hatip liseleri artık eğitim hizmetleri içinde aktif olarak daha yoğun şekilde girdi. Eğitim mücadelesinde çok önemli katkı sağlayacağınıza eminim.” dedi.

Bilgili ve donanımlı insanlar

 Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Kadir Gezer’de Başkan İnci’ye ziyaretinden dolayı teşekkür ederek “Okullarımızın amacı öğrencilerimizin mesleki eğitimlerini yükseltmek, bu memlekete bilgili, donanımlı insanlar yetiştirmektir. Dedi. Vali Mustafa Büyük Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Hatice Hatun Pamukçu ve öğretmenlerle bir araya gelen İnci, daha sonra okulu gezdi. Öğrenciler ile okul bahçesinde sohbet eden Başkan Ali İnci, öğrencilere okullarının kıymetlerini bilmelerini ve bu dönemleri çok verimli kullanmalarını tavsiye etti.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2014, 14:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184