JANDARMA’DAN TRAFİK EĞİTİMİ

Hendek Jandarma Komutanlığı Trafik timi Uzuncaorman Murat Nişancı Ortaokulu Anasınıfı öğrencilerine trafik eğitimi verdi.

JANDARMA’DAN TRAFİK EĞİTİMİ


Hendek İlçe Jandarma Komutanlığı’ndan gelen J. Kd. Bavş. Trf. Tim. Kom, Hüseyin Akyol, J.Kd. Bavş. Turgut TaşkınsakaryaveJ. Kd. Çvş. Ahmet KÖSE’nin verdiği 3-6 yaş çocuklar için Trafik Güvenliği Eğitimi sayesinde  Jandarmalık mesleğini zengin bir görsellik ve yaşantı ile tanıdı ve çok sevdi.

‘’Trafik Bilgilendirme ve Bilinçlendirme Semineri’’ ve meslek tanıtımı yapan Jandarma Ekibi çocuklarımızla duygu dolu anlar da yaşadılar. Okul Müdürü  Abidin Dayıoğlu ‘’Meslek seçiminde iki önemli etken vardır: İlki, çocuğun yeteneği, ikincisi ise o meslekte mutlu olup olamayacağı. Ailelerin çocuklarının başarılı olmalarını istediklerinden kuşkumuz yok, ama her zaman istedikleri ve planladıkları çocuklarıyla uyuşmayabilir. Küçük yaşlarda eğilimler görsellik ve yaşantılarla çocukların sevebileceği meslekler saptanmalı, çocuk ona göre desteklenmeye başlanmalıdır’’ dedi.

Öğretmenler Çocukların öğrenmesine ve meslek tanımasına rehberlik ederek onları getirdikleri hediyeler ile mutlu eden Hendek İlçe Jandarma Komutanlığı ekibine çok teşekkür ederek, görevlerinde başarılar dilediler.


Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2016, 11:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184