KAMPÜS YAYLADA BULUŞTU

Üniversiteli Öğrenciler Dikmen Yaylasında gönüllerince eğlenerek stres attılar.

KAMPÜS YAYLADA BULUŞTU


Sakarya Üniversitesi Hendek Eğitim Fakültesi Kültür ve Sanat Platformu ile Hendek Dikmen Mahalle Muhtarlığı tarafından düzenlenen Kampüs Yaylada etkinliği Öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.

Kampüs Yaylada etkinliğinde Öğrenciler Doğal güzelliklerin içerisinde piknik ve Şenlik havasında eğlenerek stres atarken etkinlikte doğa yürüyüşleri, Çuval Yarışı ve Halat Çekme yarışları yaparak çeşitli ödüller kazandı.

Dikmen Mahalle Muhtarı Menderes Ayvaz, Sakarya Üniversitesi Hendek Eğitim Fakültesi Kültür ve Sanat Platformu ile birlikte organize ettiğimiz bu etkinlikte yaklaşık 200 Öğrencimize bir nebze olsun güzel bir zaman yaşatabildiysek mutlu oluruz. Öğrenciler gibi Yaylamıza ve Mahallemize tüm misafirleri bekliyoruz diye konuştu.

Etkinlik organizatörü Sakarya Üniversitesi Hendek Eğitim Fakültesi Kültür ve Sanat Platformu üyesi Ali Torunoğlu, arkadaşlarımız ile birlikte doğal güzellikleri yerinde görme şansımız oldu. Dikmen Mahalle Muhtarı Menderes Ayvaz, ulaşım konusunda destek veren Kuzey Batı Hendek Turizm Taşımacılık, Yiyecek ve İçecek konusunda destek veren Doyum Durak Izgara, Koruma ve Güvenlik konularında Hendek Arama Kurtarma Timi (Hakut) ve Sakarya Arama Kurtarma Ekibi (SAKE) üyelerine ve ayrıca misafirperverlikleri için Dikmen Mahallesi halkına Kültür Sanat Topluluğumuz ve tüm Öğrenciler adına teşekkür ederiz diye konuştu.







Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2017, 15:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184