KÖY OKULLARINA OYUNCAK VE KİTAP YARDIMI

Sakarya Üniversitesi Hendek Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünde Topluma Hizmet dersi kapsamında Arife Güneş, Tuğba Akçaoğlu, Neslihan Gündoğar, Merve Kılıç ve Sümeyye Altıparmak‘tan oluşan grubun hazırladığı “Yardıma Muhtaç Köy Okullarına Oyuncak ve Kitap Yardımı” projesini hayata geçirdi.

KÖY OKULLARINA OYUNCAK VE KİTAP YARDIMI


 “Yardıma Muhtaç Köy Okullarına Oyuncak ve Kitap Yardımı” adındaki projede Öğrenciler, Dekan Yardımcısı Şenol Beşoluk’un yardımlarıyla, Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Sakin önderliğinde ve Hendek Yurtiçi Kargo sponsorluğunda hayata geçirerek Okullara gönderdiler.

“Yardıma Muhtaç Köy Okullarına Oyuncak ve Kitap Yardımı” projesi kapsamında Van, Adıyaman, Kahramanmaraş ve Erzurum illerine kitap ve oyuncaklardan oluşan koliler gönderildi.

Gönderilen Koliler, SAÜ Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünde okuyan öğrencilerin yaptığı oyuncakları ve okul öncesi düzeyine uygun hikaye kitaplarından oluşuyor.

Okul Öncesi 3.sınıf öğrencisi Tuğba Akçaoğlu “ Saü okul öncesi öğretmenliği 3. Sınıf öğrencileri olarak böyle bir projede yer almanın haklı gururunu yaşıyoruz. Hem böyle bir yardım projesine vesile olmak hem de doğudaki minik öğrencilerimizin öğrenim hayatına az da olsa katkıda bulunduğumuzu düşünmek bizleri heyecanlandırıyor. Tabiî ki projeye destek veren sponsorumuz Yurt İçi Kargoya ve elini taşın altına koyup bize yardımcı olan sayın dekan yardımcımız Doç.Dr Şenol Beşoluk Hocamıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bizi destekleyen yardım gidecek okulları bulmamıza yardımcı olan proje sorumlumuz Yrd.Doç.Dr.Ahmet Sakin hocamıza da ayrıca teşekkür ederiz.

Projeyi hazırlayan grup öğrencilerinden Arife Güneş: “ Saü okul öncesi öğretmenliği 3. Sınıf öğrencisi olarak böyle bir topluma hizmet projesinin içinde olmaktan gurur duyuyorum. Bu proje kapsamında  oyuncağa ve kitaba ihtiyacı olan okullara ulaşmış olmanın ve kendi el emeğimiz ile yaptığımız oyuncaklarla  ihtiyacı olan okullardaki öğrencilerin oynayacağını bilmek bizim için çok gurur verici bir şey. Proje kapsamında bize elinden geldiğince yardım yapan Hendek Yurtiçi Kargoya ve Saü Eğitim fakültesi dekan yardımcısı Sayın doç. Dr. Şenol Beşoluk hocamıza çok teşekkür ediyoruz. Projenin geliştirilmesi ve Projemiz sürecinde bize yardımcı olan sayın Yrd. Doç. Ahmet Sakin Hocamıza ve grup arkadaşlarım Tuğba Akçaoğlu, Neslihan Gündoğar, Sümeyye Altıparmak ve  Merve Kılıç’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

Hendek’te Van, Adıyaman, Kahramanmaraş ve Erzurum illerine gönderilmek üzere hazırlanan Kolileri teslim alan Yurt İçi Kargo Hendek Şube Müdürü Talha Soy öğrencilere jest yaparak sponsor oldu ve Kolileri güvenli bir şekilde teslim edileceğini söyleyerek öğrencileri bu davranışlarından dolayı kutladığını ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2015, 12:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184