Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Sevgi Bağı Programı

Bu güzel topraklar, bizlere vatanı için seve seve canını ortaya koyan şehitlerimizin ve gazilerimizin mirasıdır. Türk milleti birlik ve beraberliği ile birçok zorluğun üstesinden gelmiş, hiçbir zaman esaret altına girmemiş ve her zaman tarihe yön veren parlak zaferlere imza atmıştır.

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Sevgi Bağı Programı


Yenimahalle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi "Çanakkale Geçilmez" dedirten kahramanlarımıza minnetlerimizi sunmak adına “Vatan Sana Canım Feda” 4.Geleneksel Sevgi Bağı etkinliğimizi okulun çok amaçlı salonunda gerçekleşti.

Programda İngilizce öğretmeni Elif Kuş yönetiminde okulumuzkorosunda bulunan Sudenaz Kazın, Buket Albayrakoğlu, Sıla İrme, Fatma Akgün, Sude Sinay Korkmaz, Gamze Karagöz, Beyza Küçük, Cansu Şimşek eşliğinde İstiklal Marşının okundu.

Kur’an-ı Kerim Tilavetinin ardından Okul Müdürü Sevda Aslan günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.

Programda büyük bir insan olmanın yanında büyük bir şairde olan Mehmet Akif Ersoy’un hayatını anlatan “Bir Hırka, Bir Lokma”  isimli video Melih Mergen ve Cennet Afşar yönetiminde sunuldu.

10/B sınıfında bulunan Ayşe Sinem Nalbantçı Mehmet Akif Ersoya ait “Zulmü Alkışlayamam” İsimli şiirini seslendirmiştir. Hemen ardından oklumuz Tarih öğretmeni Nihal Çalık ve Çocuk Gelişimi Bölümü öğretmeleri Nurgül Yazar Ve Meryem Demirci rehberliğinde RümeysaKoç, Rabia Taşıyan, Aysun Kukurt, Damla İlgeç, Tuğçe Özkan, İrem Bilgiç, Kardelen Çam, Zeynep Günak, Tuğba Torunoğlu, Esra Karabina, Cansu Cödel, Duygu Başertarafındanhazırlanan “İmanın ve İnancın Ruhu Mehmet Akif” adlı kısa oyun sergilendi.

ÖğrencilerdenCansu ŞimşekMağusa Limanı ve Drama Köprüsü türkülerini seslendiriştir. Programa gelen konuklara El Sanatları Bölümü öğretmeni Sevilay Sağdıç ve öğrencileri tarafından hazırlanan hediyeler verilmiştir.  Program sonunda davetlilere Yiyecek İçecek Hizmetleri bölümümü öğretmenleri Suna Şimşek ve Sevilay Çakmak ve 11/C öğrencileri tarafından hazırlanan ikramlar sunuldu.





Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2019, 19:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184