MİNİKLERDEN MUHTEŞEM GÖSTERİLER

İrfan Mektebi tarafından yıl sonu ve mezuniyet töreni programı yapıldı.

MİNİKLERDEN MUHTEŞEM GÖSTERİLER



4-6 Yaş Hendek Müftülüğü Kur’an Kursu İrfan Mektebi tarafından 2017-2018 Yılı yıl sonu programı yapıldı. Ticaret Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen programa yoğun katılım oldu. Programda minikler hazırladıkları gösterilerle büyük beğeni topladı. Programa, Hendek İlçe Müftüsü Abdurrahman Şahin,  Hendek Belediye Meclis Üyesi Bilal Deniz ve aileler katıldı.

Programın açılışı,  minik Ahmet Yasir Deniz’in Fatiha suresini okumasıyla başladı.  

Bayraktepe Derneği Genel Sekreteri Osman Aydın selamlama konuşması yaparak, katılımlarından dolayı ailelere teşekkür etti.

Konuşmanın ardından, minik öğrencilerin yıl boyunca yapmış oldukları faaliyetler ile ilgili slayt gösterisi yapıldı. Bilginler, Dahiler, Yıldızlar, Kaşifler ve Mucitler sınıfının minik öğrencilerinin birbirinden güzel gösterileri büyük beğeni topladı. Aileler de çocuklarının gösterilerini heyecanla izlediler.
Öğrenciler, Komandolar, halk oyunları, koro,  jimnastik gösterisi, okudukları dualar ve hadislerle muhteşem bir performans sergilediler.


Programda bu yıl İrfan Mektebi’nden mezun olan çocuklara, İlçe Müftüsü Abdurrahman Şahin ve Belediye Meclis Üyesi Bilal Deniz tarafından belgeleri verildi.

İlçe Müftüsü Abdurrahman Şahin, yıl boyunca çocuklara Kur’an eğitimi veren müftülük hocalarına, İrfan Mektebi hocalarına ve emeği geçen herkese teşekkür ederek, mezun olan çocukları tebrik etti.
Program sonunda, programın hazırlamasında emeği geçen hocalara çiçek takdim edilerek program sona erdi.


Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2018, 17:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184