ÖĞRENCİLER TATBİKATLAR İLE BİLİNÇLENİYOR

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Hendek İtfaiye Grup Amirliği tarafından düzenlenen Yangın tatbikatları bilinçlendirmeye devam ediyor.

ÖĞRENCİLER TATBİKATLAR İLE BİLİNÇLENİYOR


Hendek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Hendek İtfaiye Grup Amirliği ve Hendek Arama Kurtarma Timi (Hakut) işbirliği ile Yangın, Yangın söndürme ve Yaralı kurtarma tatbikatı düzenledi.

Gerçeğini aratmayan tatbikatta Öğrencilere, olası Yangınlarda davranış şekilleri başta olmak üzere Yangın söndürme ve Yaralı kurtarma teknikleri uygulamalı olarak öğretildi.
Yangın alarmının verilmesinin ardından Öğrenciler kısa sürede sınıfları boşaltarak Okul bahçesinde bulunan toplanma alanında yerlerini alarak Tatbikatı başarı ile gerçekleştirdiler.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Hendek İtfaiye Grup Amiri Yakup Borozancı, İtfaiye Eğitim Amiri Hakan Yanak ve Eğitmen Emre Avcı tarafından Öğrencilere Yangınlarda davranış şekilleri ve Yangın söndürme konularında Eğitimler verildi.
Tatbikat ve Eğitim sonunda Öğrenciler ve Öğretmenler Yangın söndürme tatbikatına katılarak başarılı bir şekilde söndürme çalışması gerçekleştirdiler.
Tatbikat sonrası, Öğretmen ve Öğrenciler Tatbikatın başarılı bir şekilde tamamlanmasından dolayı İtfaiye ve Hakut ekiplerine teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2015, 13:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184