PIRILTI ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ İTFAİYEYİ GEZDİ

Hendek Özel Pırıltı Anaokulu Dahiler ve Bilgin Afacanlar sınıfı öğrencileri Sivil Savunma günü nedeniyle Hendek İtfaiye grup amirliğini ziyaret ettiler.

PIRILTI ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ İTFAİYEYİ GEZDİ


Özel Pırıltı Anaokulu Dahiler sınıfı ve Bilgin Afacanlar sınıfı öğrencileri okul müdürü Zübeyda Cirit öğretmenleri Aysen Güngör ve Gülay Çakır eşliğinde Sivil Savunma günü nedeniyle günün anlam ve önemini öğretmek amacıyla Hendek İtfaiye Dairesine ziyarette bulundular.

Pırıltı anaokulu öğrencileri itfaiyeci amcalarıyla birlikte küçük bir yangın söndürme tatbikatı yapıp ardından itfaiye aracına binerek malzemeleri inceleyip küçük bir tur attılar.

Okul müdürü Zübeyda Cirit bu tür etkinliklerin çocuklar ve öğretmenler açısından kazanımları düşünüldüğünde en çok uygulanması gereken etkinlikler. Öğrencilerimizin gezerek ve görerek geleceğe hazırlamada olumlu etkisi olacağını ifade ederek itfaiye amiri Yakup Borazancı'ya ve itfaiye çalışanlarına teşekkürlerini sundu.

Ziyaret sonunda Sakarya Büyükşehir Belediyesi Hendek İtfaiye Grup Amiri Yakup Borazancı ve İtfaiye personeli anaokulu öğrencilerine çeşitli ikramlarda bulundular.





Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2018, 12:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184