Şehit Ahmet Özsoy’dan Sergi

Şehit Ahmet Özsoy İmam Hatip Ortaokulunda Sanatsal faaliyetler dur durak bilmiyor.

Şehit Ahmet Özsoy’dan Sergi


Hendek Şehit Ahmet Özsoy İmam Hatip Ortaokulu Öğrencileri, yıl boyunca yaptıkları el emeği göz nuru eserleri Hendek halkının beğenisine sundular.

13 Haziran Perşembe günü Saat: 10.00’da serginin açılış kurdelesini Milli Eğitim Şube Müdürü Bedri Bayram yaptı. Her bir eseri büyük bir dikkatle inceledi ve yapan Öğrenciler ve Öğretmenlerden eserler hakkında bilgi aldı.

Şube Müdürü Bedri Bayram, bu eserlerin hepsi gerçekten harika. Usta sanatçıların elinden çıkmış gibi. Başta Okul müdürü olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Özellikle öğrencilerimizi kutluyorum. Akademik başarı şart tabi ama sanatsal, sportif çalışmalar kişisel farklılıkların öne çıkması ve öğrencilerin sosyalleşmesi için birer fırsattır dedi.
Kara kalem, sulu boya, pastel ve boya kalemi çalışmalarının yanı sıra dikiş ve baskı çalışmaları usta sanatçıların fırçasından ya da kaleminden çıkmış gibiydi. Özellikle Matematik oyunları herkesin dikkatinin o noktaya odaklanmasına sebep oldu.

Görsel Sanatlar öğretmenleri Ozan Çeliktaş, Habibe Emel Demir, Matematik öğretmenleri Hüseyin Ergün ve İlknur Ekici gözetiminde yapılan çalışmalar katılımcıların beğeni ve övgüleriyle karşılandı.

Açılış sonrası kısa bir konuşma yapan Okul Müdürü Selçuk Tazim, her sanatsal, sportif ve uygulamaya dönük her türlü çalışmanın okulun marka olma yolunda atılan önemli adımlar olduğunu söyleyerek, emeği geçen Öğretmenlerin ve Öğrencilerin çabalarının her türlü takdire layık olduğunu belirtti.

Serginin açılışına gelen sanatsever insanlara da teşekkür eden Tazim, Hendek Halkının, Velilerin ve Öğrencilerin gönlüne taht kurmak tesadüf değil. Bu başarı kurumsal çıtamızı daha da yükseğe taşımıştır diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2019, 15:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184