Şehit Mahmutbey Futbol’da Sakarya 3.Oldu

Şehit Mahmutbey Ortaokulu, 2018-2019 Öğretim Yılı okul sporları kapsamında yıldız kız voleybolda Sakarya şampiyonu yıldız erkek hentbolda Sakarya üçüncüsü oldukta sonra yıldız erkek futbolda da Sakarya üçüncüsü olmayı başardı.

Şehit Mahmutbey Futbol’da Sakarya 3.Oldu


Birinci Kümede Üçüncü Kupa

Okul sporları 1. küme müsabakalarında hentbol, voleybol, futbol ve futsal branşlarında 7 takımla mücadele eden Şehit Mahmutbey Ortaokulu, daha önce yıldız kız voleybolda Sakarya Şampiyonu olmuş, yıldız erkek hentbolda ise Sakarya üçüncüsü olmuştur. Şehit Mahmutbey Ortaokulu yıldız erkek futbol takımı, okulun bu yıl elde ettiği bu başarılarının yanına bir Sakarya üçüncülüğü daha eklemeyi başardı. 

Üçüncülük Serüveni

Gruplarda Özel Kale Ortaokulunu 4-0 yenip Karasu Sezi Eratik Ortaokuluna 1-0 yenilen takımımız, D Grubunun ikincisi olarak bir üst  gruba yükseldi. Üst gruplarda çekişmeli geçen ilk maçın ardından Erenler Ali Dilmen Ortaokulunu 1-0 yenen yıldız erkek futbol takımımız, Erenler Hacı Mehmet Akkoç Ortaokulunu da 2-1 yenerek 3. grubun birincisi olarak çeyrek final gruplarına yükselmeyi başardı.

Çeyrek final grubunda ise Geyve Alifuatpaşa Ortaokulunu 3-0 ve Aydın Gürdamar Ortaokulunu 2-1 yenen yıldız futbolcularımız, Ahmet Akkoç Ortaokuluna 6-1 yenilerek grup ikincisi olarak yarı finale yükseldi. Yarı final müsabakasında Akyazı Paris Ortaokulu ile karşılaşan Şehit Mahmutbey Ortaokulunun yıldız futbolcuları, 3-0 geriye düştüğü maçta rakibine zor anlar yaşatsa da geliştirdiği ataklarda bir türlü beraberlik golünü bulamadı.

6 Mart Çarşamba günü Erenler Stadı'nda üçüncülük mücadelesine çıkan Şehit Mahmutbey Ortaokulu, rakibi Hakkı Demir Ortaokulunu 2-0 ile geçerek Sakarya Üçüncüsü olmayı başardı.

Kupa Sevincini Öğretmenleriyle Paylaştılar

Maçların ardından düzenlenen törende üçüncülük kupası ve madalyalarına kavuşan futbolcular, mutluluklarını beden eğitimi öğretmeni Hakan Akçay ve arkadaşları ile paylaştılar.

 

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2019, 17:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184