ŞEHİT MAHMUTBEYDE MUHTEŞEM MEZUNİYET TÖRENİ

Şehit Mahmutbey Ortaokulu tarafından 2016-2017 öğretim yılı sonunda mezun olacak öğrencileri için hazırlanan Mezuniyet Töreni, yoğun katılım ve muhteşem bir tören ile gerçekleştirildi.

ŞEHİT MAHMUTBEYDE MUHTEŞEM MEZUNİYET TÖRENİ


Mezuniyet törenine İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Mehmet ARSLAN ve Bedir BAYRAM, Halk Eğitim Müdürü Necati TAN, okul müdürleri, öğretmenler ile çok sayıda veli katıldı. Öğrencileri bu mutlu günlerinde aileleri ve sevenleri de yalnız bırakmadı.

Tören Okul Müdürü Recep Yazıcı’nın selamlama ve açış konuşmasıyla başladı. Veliler adına Okul Aile Birliği eski Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Cömert, öğretmenler adına ise Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni İklima Betül Ertürk duygularını dile getirdi.


BİRİNCİ DÖNEM HENDEK, İKİNCİ DÖNEM TÜRKİYE BİRİNCİSİ

Öğrenciler adına ise TEOG sınavlarında ilk dönem 119 doğru yaparak Hendek Birincisi, ikinci dönem ise henüz resmi olmayan sonuçlara göre 120 soruyu da doğru cevaplayarak Türkiye Birincisi olan Sevdenur Begen konuşma yaptı. Sevdenur´un konuşması esnasında davetliler duygu dolu anlar yaşadı.

MEZUNİYET BELGELERİNİ ALDILAR

Sekizinci sınıf öğrencilerinin yedinci sınıf öğrencilerine bayrak ve flama tesliminden sonra mezun olacak olan öğrenciler isim isim sahneye çağrılarak öğrencilere törene davet edilen ilkokul öğretmenleri ve şube rehber öğretmenleri tarafından mezuniyet belgeleri verildi. Mezun olacak öğrencilerin davetlileri hüzünlendiren oratoryosunun ardından öğrenciler, konfetiler eşliğinde keplerini fırlattı.

MUHTEŞEM TÖREN

Tören Müzik Öğretmeni Hüseyin Demirel ve Matematik Öğretmeni Ali Yıldız´ın eşliğinde öğrenciler tarafından hazırlananı Türk halk ve Türk sanat müziğinin sevilen eserlerinin seslendirildiği mini konser ve muhteşem havai fişek gösterisi ile sona erdi.

Mezuniyet töreninin bitiminde öğrenciler ve öğretmenler ile hatıra fotoğrafı çektiren veliler; mezuniyet töreninin çok iyi hazırlandığını, her detayın düşünüldüğünü ifade ederek, töreni hazırlayan okul idaresi ve çalışanlarına teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2017, 17:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184