Taşınma Kararı İptal Edildi

Taşınması gündeme gelen Osmangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde sevindiren karar.

Taşınma Kararı İptal Edildi


Hendek ilçe Eğitim Müdürlüğü tarafından  Okullarımız Mevcut binalarda Eğitim öğretime devam edecek açıklaması yapıldı.

Hendek Osmangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin başka bir Okula taşınacağı haberi sonrası İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş “Dönem ortasında taşınma olmayacak” açıklaması yaparak Öğrencileri ve Velileri sevindirdi.

Karardan dönüldü

Hendek Osmangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı başında Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi binasına taşınarak eğitim vermeye başladı.

Öğrenciler yarıyıl tatilindeyken İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Milli Eğitim’de Hedef 2023 vizyonu kapsamında okulun Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne taşınması kararını almış, taşınma haberinin ardından veliler duruma tepki göstermişti.

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Dönem arasında taşınma olmaz diyerek velilerin ve öğrencilerin yüreğine su serpen açıklamayı yaptı.

Taşınma kararından vazgeçilmesiyle öğrenciler mevcut binalarında eğitime devam edebilecekler.

Tepki göstermişlerdi

Hendek merkezinde bulunan Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi binasından ilçe merkezine daha uzakta bulunan Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne taşınma kararına veliler tepki göstermişti.

Osmangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde çocukları eğitim gören veliler İl Milli eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’un açıklamasıyla mutlu oldular.

Okulun taşınmasından vazgeçilmesiyle ilgili olarak Ak Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu’da sosyal medya hesabından paylaşım yaparak İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’a teşekkür etti.




Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2019, 16:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184