TEZGEL'DEN EĞİTİM YILI MESAJI

MHP Hendek İlçe Başkanı Atilla TEZGEL'den Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı.

TEZGEL'DEN EĞİTİM YILI MESAJI


Bugün ilk ders zilinin çalması ile başlayan 2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılında başta geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, onları en iyi şekilde okutmak için çaba gösteren Anne ve Babalarımızın, Vatanımızın her karış toprağında çalışmayı kendisine vazife bilerek fedakarca çalışan Öğretmenlerimizin yeni Eğitim ve Öğretim yılı hayırlı olsun.

Öğretmenler sadece öğreten değil, her zaman, ömür boyu öğrenmeyi ilke edinen, nitelikli insan yetiştirmek gibi kutsal bir görevi yaşam biçimi haline getirmiş insanlardır. Öğretmenler, Türkiye’nin geleceğinin mimarlarıdır.

Geleceğimizin mimarları olan öğretmenlerimizden, Türk milletinin milli, ahlaki, manevi, tarihi ve kültürel değerlerini koruyan ve geliştiren, ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yücelten, çalışkan bireyler yetiştiren, sadece öğreten değil, ömür boyu öğrenmeyi ve eğitmeyi ilke edindiklerine olan inancımız tamdır.

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılının kıymetli öğrencilerimize, değerli velilerimize ve okullarımızda görev yapan öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyorum.


Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2014, 12:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184