TÜGVA Hendek Yaz Okulu Sona Erdi

24 Haziran’da başlayan ve beş hafta süren TÜGVA Hendek Temsilciliğinin düzenlediği yaz okulu 24 Temmuz Çarşamba günü Hendek Ticaret Merkezi Konferans Salonunda kapanış programı ile sona erdi.

TÜGVA Hendek Yaz Okulu Sona Erdi



Veliler ve öğrencilerin yanısıra TÜGVA Sakarya İl Temsilcisi Adnan Dizer, TÜGVA Sakarya Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Temsilcisi Bulut Menteş ve Okul Müdürü Abidin Dayıoğlu programı yakından takip etti.

Program Gençlerin Kur'an tilaveti ile başladı.

Devamında konuşan TÜGVA Hendek Temsilcisi Bulut Menteş, yaptığımız faaliyetlerle İnşallah Hendek’i ve Hendek gencine, TÜGVA Hendek teşkilatı olarak mazeret üretmeden Allah izin verdikçe çalışmaya devam edeceğiz.

Bir ay evvel açılış konuşmamızda vadettiğimiz birçok şeyi gerçekleştirmiş olmanın heyecanı ve mutluluğuyla karşınızdayım. Elimizden geldiği kadarıyla hem öğrenecekleri hem de eğlenecekleri bir ortam sağlamaya çalıştık.

Bizler teorik derslerin yanında özellikle öğleden sonraları gerçekleştirdiğimiz gezilerimiz, yüzme, halı saha, sinema, bilgi yarışması, ebru sanatı ve seminerlerle istenilen yönde davranış değişikliği oluşturmaya gayret ettik.

Tabi bu program süresince bizlere rehberlik eden ve hep yanımızda olan İl Temsilcimiz Adnan DİZER ile İl Ortaokul Koordinatörümüz Hakan Öztürk’e ve TÜGVA Sakarya teşkilatımıza, okulunu bize açan okul müdürümüz Abidin Dayıoğlu’na yine her an gençlerimizle beraber olan hocalarımıza, verilen ödevleri takip edip yardımcı olan velilerimize teşekkür ediyorum.

Sevgili veliler bizim yaz okulumuzu tercih etmeniz bizi mutlu etti. Sevgili gençler kendim ve arkadaşlarımdan yola çıkarak söylüyorum TÜGVA ailesine bir girdiniz mi bir daha kopamazsınız. İnşallah bundan sonra hep birlikte olacağız.

Hakkınızı helal edin bizim hakkımız varsa helal olsun Allah yar ve yardımcınız olsun dedi.

Programda konuşan TÜGVA Sakarya İl Temsilcisi Adnan Dizer; vakfımız 2013 yılında kuruldu ve şu anda 81 İl'de temsilciliği var. Özellikle Ortaokul, Lise, Çalışan Gençlik ÜniversiteKoordinatörlükleriyle gençlerimizin yanındadır. Bu başarılı Yaz Okulu için İlçe Temsilcimiz Bulut Menteş’e ve Hendek Teşkilatımıza teşekkür ediyorum dedi.

Program sonunda Okul Müdürüneve Öğretmenlere plaket takdim edildi. Yine öğrencilerin tümüne katılım belgesi verildi.

 

Program bitiminde aile fotoğrafı çekildi ve veliler memnuniyetleri ve önümüzdeki yıl da mutlaka geleceklerini dile getirirken TÜGVA yetkilileri hayır her zaman beraber olacağız diyerek iyi dileklerle gençlerle vedalaştılar.

 

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2019, 15:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184