TULUM, OKUMA YAŞININ OLMADIĞINI GÖSTERDİ

Osmangazi Mesleki Ve Teknik Anadolu lisesi’nin memuru 2 yıllık yüksekokul bitirdi.

TULUM, OKUMA YAŞININ OLMADIĞINI GÖSTERDİ


Hendek Osmangazi Mesleki Ve Teknik Anadolu lisesi Personeli  Ahmet  Tulum  45  yaşında Osmangazi Mesleki Açık öğretim lisesinden 2013’te mezun olmasının ardından aynı sene Sakarya Üniversitesi  Hendek Meslek Yüksek Okulu’nda Pazarlama Bölümünü  kazandı.  

Tulum, 2013 yılında kazandığı Pazarlama bölümünü 2 yılda bitirerek büyük bir başarı gösterdi. Hendek Meslek Yüksekokulunda düzenlenen Mezuniyet Törenine Okul Müdürü Umur Çeşme, Müdür Yardımcısı Uğur Karanfil , Öğretmen arkadaşları ve ailesi katıldı. Mezuniyet töreninde biricik torunu Ada’da, dedesi Ahmet Tulum’u yalnız bırakmadı.  

Mezuniyet Sevincini torunu Ada ile birlikte yaşayan Pazarlama mezunu Ahmet Tulum’un yeni hedefi 4 yıllık Fakülteyi bitirmek.

45 yaşında Pazarlama bölümünden mezun olan Ahmet Tulum bu davranışı ile azimli insanların her yaşta okuyabileceğini gösterdi.

Hendek Osmangazi Mesleki Ve Teknik Anadolu lisesi Müdürü Umur Çeşme aynı zamanda personeli olan Ahmet Tulum’u mezuniyetinden dolayı tebrik ederek bu başarının gençlere örnek olmasını diledi.

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2015, 10:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
Arkadaş
Arkadaş - 9 yıl Önce

Ahmet tulum ayni zamanda benim de okumaya teşvik etmiştir

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184