UZUNCAORMAN MURAT NİŞANCI İLKOKULUNDA ERKEN KARNE HEDİYESİ

Uzuncaorman Murat Nişancı İlkokulu 4-B sınıfı öğrencileri 2017-2018 Eğitim Öğretim 1. Döneminde okulun en çok kitap okuyan sınıf olmanın ödülünü Öğretmenleri Saliha Tutkun,Rehber Öğretmen Merve Özkök ve Okul Müdürü Abidin Dayıoğlu nezaretinde Sakarya Planetaryum,Serdivan AVM,Serdivan Trafik park,Arkeoloji Müzesi ve Hendek Görme Engelliler Empati İstasyonuna düzenlenen gezi ile aldılar

UZUNCAORMAN MURAT NİŞANCI İLKOKULUNDA ERKEN KARNE HEDİYESİ


Planetaryumda bir astronotun uzaya çıkmadan önce yapılan hazırlıklar ve uzayda yaşadıklarını gösteren film öğrencilerin ilgisini çekti.

Serdivan AVM de yemek yiyip parkta gönüllerince oyun oynayan öğrenciler SerdivanTrafik Parkta uygulamalı olarak trafik kuralları eğitimi aldılar ve Arkeoloji Müzesinde geçmiş çağlara yolculuk yaptılar.

 Hendek Görme Engelliler Empati İstasyonunda duygu dolu anlar yaşandı.Koordinatör Yusuf Durdurmuş’un gezdirdiği öğrenciler hayata görme engellilerin dünyasından bakarak ne tür zorluklar yaşadıkları konusunda deneyim kazandılar.Yoğun geçen dönemin ardından ödüllerini alan öğrenciler gönüllerince eğlenceli bir gün geçirerek okullarına döndüler.





Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2018, 18:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184