VATAN VE BAYRAK ŞİİR DİNLETİSİ

Hendek Şehit Mahmutbey Ortaokulu öğrencileri tarafından 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma kapsamında Vatan ve Bayrak konulu şiir dinletisi gerçekleştirildi.

VATAN VE BAYRAK ŞİİR DİNLETİSİ


29 Aralık 2017 Cuma günü Okulun Çok Amaçlı Salonunda gerçekleştirilen şiir dinletisine İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Arslan Şube Müdürü Muhammet Turgut Okul Müdürü Recep Yazıcı, okul idarecileri, veliler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenmesi ile başlayan programın sunuculuğunu Talha Eray Sunman ile Ebrar İlerilemiş yaptı.

Öğrencilerin vatan ve bayrak sevgisini dile getiren şiirleri seslendirirken izleyiciler duygu dolu anlar yaşadı. Özellikle 15 Temmuz şehidi Ömer Halis Demirin şehadetini anlatan 30 Kuş adlı şiiri seslendiren Vehbi Yavuz Arslan’ın performansı sırasında gözyaşları sel oldu.

Şiirlerin ardından izleyicilere Cumhurbaşkanlığı tarafından hazırlanan 15 Temmuz Belgeseli izletildi. Programın sonunda programda emeği bulunan öğrencileri ve öğretmenleri tebrik eden Okul Müdürü Recep Yazıcı ''milletimizin gönlünde şehadet duygusu var olduğu müddetçe bu milletin kesinlikle esir olmayacağını'' vurgulayarak bu milletin bir parçası olmaktan dolayı da gurur duyduğunu ifade etti.






Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2017, 14:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184