YENİMAHALLE MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNDEN ANLAMLI ETKİNLİK

Yenimahalle Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi çok amaçlı salonunda, Sevgi Bağı isimli etkinliğin ikincisini Engelsiz Festival konsepti ile düzenlendi.

YENİMAHALLE MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNDEN ANLAMLI ETKİNLİK


Okulun çocuk gelişimi ve eğitimi ve özel eğitim sınıfı öğretmen ve öğrencileri hendek ilçesi özel eğitim gören öğrencilerine yönelik

Hazırladıkları program da yiyecek içecek hizmetleri bilişim ve el sanatları alanı workshop etkinliğine de yer verildi.

Okul Müdürü Sevda Aslan başta idareci arkadaşlarım,öğretmen ve öğrencilerimizin gönüllü ve özverili çalışmaları ile etkinliğimiz gerçekleşti. Emek veren öğretmen arkadaşlarım ve öğrencilerime, halk oyunları usta öğreticimiz Emel İnginar ve programa destek veren sponsor firmalara teşekkür ederim. Sevgi bağı etkinliğimiz kapsamında Hendek ilçesinde eğitim görmekte olan özel gereksinimli yaklaşık 30 öğrencimizi ağırladık. Kendilerine öğrencilerimizin hazırladığı gösterileri sunmanın yanında onlarla oyunlar oynandı, workshop çalışmaları yapıldı.Onlara okulumuz da hazırlanan küçük hediyeleri verildi. Etkinliğe katılan özel eğitim sınıfı bulunan okul yönetimlerine ve bu etkinliktebizleri yalnız bırakmayan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Bedir Bayram’a teşekkür ederim” dedi.





Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2017, 12:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184