YENİYÜZYIL İLKOKULU ZEKÂ OYUNLARI SINIFI AÇILIŞI YAPILDI

Hendek İlçesi Yeniyüzyıl İlkokulunda Zeka Oyunları Sınıfı açılışı yapıldı.

YENİYÜZYIL İLKOKULU ZEKÂ OYUNLARI SINIFI AÇILIŞI YAPILDI


Açılışa Hendek İlçe Kaymakamı Orhan Burhan, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, Meşale İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Talha Sunman, Okul Aile Birliği Başkanı Zeki İşnel katıldılar.

Açılışta Okul Müdürü Mehmet Kılıç; Zeka Oyunları Sınıfı‘nın açılmasında destekleri olan Müdür Yardımcıları Abdullah Çakır ve Mustafa Edirneli’ ye, okul öğretmenlerine, Meşale İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Talha Sunman’a ve değerli okul velilerine teşekkür etti. İlk oyunları gelen misafirler oynadı.

Hendek İlçe Kaymakamı Orhan Burhan ayrıca okulun Satranç Sınıfı İle Trafik Parkını ziyaret etti. Okul Öğretmenleri ile kısa bir toplantı yaptı. Toplantıda öğretmenlerden okuldaki eğitim öğretim hakkında bilgi aldı.

NEDEN ZEKÂ OYUNLARI?

Çabuk ve kalıcı öğrenmede geleceğin eğitim metodu olarak gösterilen “zeka oyunları” çocuklara; çabuk karar verme, sonraki aşamaları düşünme ve öngörme, olasılıkları hesaplama, mantığını etkili ve yetkin bir şekilde kullanma yeteneği kazandırır.

Zeka Oyunları, çocukların eğlenirken zekasını geliştirmelerini, zihinlerini açmalarını ve yeni bir şeyler öğrenmelerini sağlar. Çocuklar bu oyunlarla var olan zihinsel ve bilişsel yeteneklerini geliştirebildikleri gibi, yeni yeteneklerde de kazanırlar.










Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2017, 13:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184