Ziya Gökalp İçin 20 Derslikli Yeni Bina Müjdesi

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş tarafından Ziya Gökalp İlkokulu bahçesinde müjdeli haber paylaşıldı.

Ziya Gökalp İçin 20 Derslikli Yeni Bina Müjdesi


Ziya Gökalp İlkokulunda düzenlenen toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Hendek Kaymakamı Orhan Burhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çuhadar, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve Veliler katıldı.
Toplantıda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çuhadar, bugün çok heyecanlıyız, çok mutluyuz, Okulun ilk gününde siz değerli velilerin bir kısmı bize gelmişlerdi, bizde süreci anlattık ve en kısa zamanda buraya yeni bir Okul kazandıracağımızı söyledik bunla alakalı bilgileri haberleri sizinle paylaşmak üzere bugün buradayız. Ben başından beri yanımızda olan Sayın Kaymakamımıza, Kurumumuza ve teknik destek ekibimize çok teşekkür ediyorum dedi.

Müjdeyi İl Milli Eğitim Müdürü verdi

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, buraya 20 derslik içinde 2 tana laboratuvarı, bir kütüphanesi, bir konferans salonu olan yeni bir okul yapacağız.

Buraya geldiğim zaman serzenişleri dinlediğim zaman sizlere de aynı şeyi söylemiştim biraz sakin olalım, durumu değerlendirelim, yapılması gereken neyse yapılması noktasında elimizden gelen bütün gayretleri ortaya koyacağımızı söyledim, arkadaşlarla kafa kafaya verim ne yapabilir diye düşündük önümüzdeki yeni yatırım yılını bekleyecek kadarda sabrımız kalmamıştı.

Mevcut yatırımlarımız içerisinde başka bir yatırımımızı başka bir ilçemizde bir hayırsever yapmaya söz verince biz o yatırımı Hendek’e kaydırmış olduk. Bu Hayırsever vatandaşımızı bu konuda ikna eden Sayın vekilimiz Ali İhsan Yavuz, Çiğdem Atabek, Kenan Sofuoğlu Milletvekilimize çok teşekkür ediyoruz desteklerini esirgemediler. Hepimize hayırlı uğurlu olsun İnşallah dedi.
Gerekenler yapılacaktır

Hendek Kaymakamı Orhan Burhan, eksiklikleri dile getirerek zaman içerisinde çözüm yolları noktasında gereken yapılacaktır açıklamalarında bulundu ve yeni Okulumuz için emeği geçen Hendek Belediyesine istimlak konusunda yaptığı özverili çalışmalarda gerekeni yaptığı için Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllüye teşekkür etti.

Yeni Okulun bu ay içerisinde ihalesi yapılması ve bir yıl içerisinde bitirilmesi planlanıyor, arsa sorununu Hendek Belediyesi çözerek yan tarafta bulunan 4 arsayı okul alanına dâhil etti. Burada yaklaşık bir buçuk dönüm alan dâhil olmak üzere 20 derslik içinde 2 tana laboratuvarı, bir kütüphanesi, bir konferans salonu olan yeni okul binası Ziya Gökalp Okul sorununu temel anlamda çözecektir. Bu konuda Velilerimizden biraz daha sabır ve anlayış bekliyoruz diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2018, 16:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184