ZİYA GÖKALP İLKOKULUNUN TAŞINMASI TEPKİ ÇEKTİ

Hendek Ziya Gökalp İlkokulu bölümünün eski olan Osman Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi binasına taşınması velilerin tepkisine neden oldu.

ZİYA GÖKALP İLKOKULUNUN TAŞINMASI TEPKİ ÇEKTİ


Hendek Ziya Gökalp Ortaokulunun İlkokul bölümünün Osman Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi binasına taşınacak olması ile birlikte birçok sorun da gündeme geldi.

Tuvaletlerin ve lavaboların dışarda yani okul bahçesinde olduğu Okul binasında otopark bulunmuyor. Özellikle D-100 Karayolu Yan yol bölümü ise trafikte yoğunluğun olduğu bölge olması karşısında ilkokul öğrencilerinin tehlike ile karşı karşıya gelmesi an meselesi olacak.

Isıtma sistemleri, İnternet bağlantısı, elektrik sorunu, tuvalet sorunu gibi birçok sorun olan bir okula İlçe Milli Eğitim gerekli tadilat ve çalışmaları yapmadan okulun taşınacağını dile getirmesi velilerin de tepkisine neden oldu.
İlkokulun taşınması ile ilgili tepkilerini dile getiren Veliler, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün gerekli çalışmaları yapmadan böyle bir şeyi yapması açıklanabilir durum değildir. İlkokul düzeyinde ki çocuklarımız wc ihtiyaçlarını gidermek için bahçedeki tuvaleti kullanmak zorunda kalacaklar. Soğuk ve yağmur göz önünde bulundurulduğunda Okul içerisinde sıcak bir ortamda olan çocuklarımız hasta olacak. Her geçen gün gelişen teknolojinin olduğu ilçemizde böyle bir görüntünün olması hiç hoş değil. Yetkililer Öğrencileri taşımadan önce fiziki ortamı kullanılabilir hale getirsinler. Bunu da yetkililerden bekliyoruz.

Ziya Gökalp İlkokulunun taşınacak olması ve halen Osman Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinde eğitimin devam etmesi, okulda ne zaman tadilat çalışması ve fiziki ortamın ne zaman düzeltileceği de merak konusu oldu.


Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2017, 16:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184