2. OSB Derneği Babaoğlu’nu Ağırladı

Hendek 2. OSB Müteşebbisler Derneği Başkanı ve Yönetimi Protokol üyelerini ağırladı.

2. OSB Derneği Babaoğlu’nu Ağırladı


2. OSB Müteşebbisler Derneği Başkanı Şeref Karakaya ve Yönetimi Hendek Protokol üyelerini kahvaltıda ağırladı.

2. OSB Müdürlüğü binasında verilen kahvaltıya Hendek Belediye Başkanı Turgut BabaoğluCumhuriyet Başsavcısı Sebahattin Erkaya, İlçe Jandarma Komutanı Yüzb. Deniz Kün, İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan, Başhekim Sedat Aydın, İş Kur İl Müdürü Tekin Kaya, 2. OSB Müdürü Hıdır Erkoçak, 2. OSB Müteşebbisler Derneği Başkanı Şeref Karakaya ve Yönetimi katıldı.

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek ve Sakarya ekonomisinin Can damarı olan, ülke ekonomisine büyük katkılar sunan Hendek 2. Organize Sanayi bölgemiz bizim Göz bebeğimiz. Bizlerde bu şehrin yöneticisi olarak Sanayicimize Sanayimize her zaman destek vereceğiz. Ortak akıl ve birlikte yönetim düsturu çerçevesinde üretimi esas alan bir Hendek için gayretle çalışacağız. Ülkemizin ekonomik sıkıntılarının yaşandığı şu dönemde Sanayicilerimizin önemini daha iyi anlıyoruz.

Bölgemizin acil sıkıntıların yanı sıra ileriye nasıl taşıyabiliriz daha çok istihdam daha çok üretim ve daha çok katma değer nasıl yaratabiliriz. Bunu planlamak geliştirmek zorundayız. Onun için hepimize büyük görevler düşüyor. Sorumluluk ve görevimizin bilincindeyiz.

Sanayicilerimize üretim noktasında, istihdam noktasında kaliteli bir eleman ara eleman sorunu olmadan hizmet verebilecek personel bakımından desteklerimiz de olacaktır.

2. OSB Müteşebbisler Derneği Başkanı Şeref Karakaya, Organize sanayinin çalışmaları hakkında bilgiler vererek müteşebbislerin yaşadığı sorunları OSB’de çözüm bekleyen çalışmalarını anlattı.

Babaoğlu’nun yeni dönemde iş dünyası ile birlikte yürüteceği ortak projelerin olduğunu ve kendisine bu manada işadamlarının tam destek vererek güvendiğini söyleyerek programa katılan herkese ayrı ayrı teşekkür etti.


Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2019, 11:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184