300 MİLYONLUK YATIRIM

Hendek Dikmen su toplama alanında başlatılacak çalışmalar ile ilgili yerinde bilgi alan Başkan Toçoğlu, yapılacak bakımla bölge içmesuyunda kesinlikle bulanıklık yaşanmayacağını belirtti. Altyapı çalışmaları ile ilgili de açıklamalarda bulunan Toçoğlu, “Şehir genelinde devam eden içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu projelerimizin toplam maliyeti 300 milyonu aşıyor. Tüm ilçelerimiz için gece gündüz çalışıyoruz, çalışmayı da sürdüreceğiz” dedi.

300 MİLYONLUK YATIRIM


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, SASKİ’nin Hendek’te yürüttüğü çalışmaları inceledi. AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve belediye meclis üyesi Şenay Sakal’ın da yer aldığı programda, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş’ten bölgede hayata geçirilen yatırımlar ile ilgili bilgi alan Toçoğlu, ardından bakım ve onarım çalışmalarının başlayacağı ilçenin ana su kaynağı olan Dikmen su toplama alanını gezdi. Toçoğlu, kısa süre içerisinde tamamlanması hedeflenen bakım çalışmalarıyla bölge içmesuyunda bulanıklığın kesinlikle yaşanmayacağını belirtti. Başkan Toçoğlu ayrıca şehir genelinde devam eden altyapı çalışmaları ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

 

Altyapıda Önemli Mesafe Aldık

Toçoğlu, “Şehrimizin içmesuyu geleceğini garanti altına almak, ilçelerimizi sağlam altyapıyla buluşturmak için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Yeni Büyükşehir Yasası’nın üzerinde henüz bir yıl geçmesine rağmen altyapıda önemli bir mesafe aldık. Şehir genelinde devam eden içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu projelerimizin toplam maliyeti 300 milyonu aşıyor. Yeni projelerimiz de hazırlanıyor” diye konuştu.

 

Gece Gündüz Çalışıyoruz

Altyapıda sıfır sorun hedefiyle çalışmaların sürdüğünü de belirten Toçoğlu, “Altyapıya büyük önem verdiğimizi her fırsatta ifade ediyoruz. Gerek hayata geçirdiğimiz gerekse hazırlık aşamasında olan yatırımlarımızla şehrimiz uzun yıllar altyapıda sorun yaşamayacak. Güvenli ve sağlıklı bir şekilde hemşerilerimize içmesuyu ulaştırmaya devam edeceğiz. Tüm ilçelerimiz için gece gündüz çalışıyoruz, çalışmayı da sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2015, 14:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184