BAYAN ESNAFLAR KAHVALTIDA BULUŞTU

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Hendek’te esnaflık yapan bayanlarla Hendek Gençlik Merkezi’nde kahvaltıda bir araya geldi.

BAYAN ESNAFLAR KAHVALTIDA BULUŞTU


Programda bir konuşma yapan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Hendek ile alakalı sizlerle birlikte ilçemizi belli bir duruma getirdik. İlçemizi daha da güzel yapacağız.

Hendek’i güçlendirerek cazip duruma getirdik. İlçemizin ekonomisi de her geçen gün girişimcilerimizin artmasıyla güçleniyor. Sizlerin yaptığı güzelliklerle Hendek daha da güzelleşecek.

Bizler seçim beyannamemizde vermiş olduğumuz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Sizlerde birlik ve beraberlik içerisinde güzel işler yapabilirsiniz. Bu birlik ve beraberliğinizin daim olmasını diliyorum dedi.


Ne istediğini bilmek çözümün yarısıdır

Başkan İnci konuşmasına şöyle devam etti, İşinizi ne kadar takip ederseniz o kadar iyi sonuç alırsınız. Görüyorum ki sizler bu işi en iyi şekilde yapıyorsunuz.

Hanımlar evde el işleri yapıp, küçük krediler alarak ürün alıp satıyorlar. Bayanlar ekonominin içerisine yavaş yavaş girmeye başladılar. Ekonomiye bayan eli değdiği zaman bu ülkenin önünü kimse tutamaz.

Ne istediğini bilmek çözümün yarısıdır. Türkiye’nin başka bir ilçesinde bu kadar bayan girişimci olduğuna inanmıyorum. Allah hayırlı kazançlar ve bol kazançlar versin dedi.


Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2014, 23:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184