BEDİR ESNAF ODASINA ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI

Sabahattin Bedir, düzenlediği kahvaltılı programda Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

BEDİR ESNAF ODASINA ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI



Hendek’te 35 yıldır Esnaflık yapan Sabahattin Bedir, Hendek'li Esnafların da katıldığı kahvaltı programında Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Sohbet havasında geçen kahvaltı programında Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Sabahattin Bedir Esnafların yaşadıkları sıkıntıları dile getirerek projelerini anlattı.

Kahvaltı öncesi kısa bir konuşma yapan Bedir, Hendek’li Esnaflarımızın birlik ve beraberliğinin pekişmesine vesile olmasını temenni ediyor sözlerime 2018 Mart ayında yapılacak olan Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimlerinde Aday olduğumu açıklayarak başlıyorum diye konuştu.

Kendisi hakkında kısa bilgiler veren Bedir, Hendek’te 35 yıldır Esnaflık yapıyorum ve ayrıca iki Siyasi Parti'nin İlçe Başkanlığı ve 2011 yılında da Milletvekili Adayı oldum. 35 Yıllık Esnaflık hayatımda Esnafımızın sıkıntılarını yakından öğrenme fırsatım oldu. Esnafımızın dertleri ve sıkıntıları çok. Bunları Yönetime geldiğimizde arkadaşlarımız ile beraber ve sizlerle istişare yaparak çözüme kavuşturacağız dedi.

Sıkıntılar ve Projeler

Bedir Esnafın sıkıntılarını ve projelerini şu ifadeler ile dile getirdi. Esnafımızın bir araya gelebileceği, oturabileceği bir lokal’i yok. İlk işlerimizden biri Esnaf Odasına büyük bir salon alarak burayı çok amaçlı olarak kullanmaktır. Burayı hem lokal hem de esnafımızın cemiyetlerini ücretsiz olarak yapmasını sağlamak, diğer zamanlarda halka uygun fiyata vererek gelir elde etmektir.

Esnafımızın pahalı olarak kullandığı Kargo hizmetleridir. Esnaf odası adına bir Kargo şirketiyle anlaşarak esnafımızın indirimli olarak bu hizmetten faydalanmasını sağlamaktır. Ayrıca bir Hukuk bürosu ile anlaşarak esnafımızın esnaflıkla ilgili sorunlarını, esnafımızın adliye koridorlarında işini gücünü bırakmadan sorunlarının çözümünü sağlamak olacaktır. Esnafımıza çeşitli geziler düzenleyerek fuarlardan yararlanmasını sağlayacağız. Esnaflarımızın mali sıkıntılarının çözümü noktasında Bankalar ile görüşerek en uygun maliyeti veren Banka ile anlaşarak esnafımızın ihtiyaç duyduğunda beklemeden sıkıntısını gidermek.

Bunlar yapılamayacak şeyler değil. Önemli olan esnafın yararına olacak işler yapmak için mücadele etmektir. Şunun teminatını veriyorum. Vermiş olduğunu aidatlarınızın kuruşu kuruşuna sizlere hizmet olarak geri döneceğini bilmenizi istiyorum. Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Kahvaltı Esnaflarla birlikte hatıra fotoğrafı çekimi ile program sona erdi.



Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2017, 12:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184