BKV Enerji Yeni Yüzüyle Hizmete Açıldı

Hendek’te Elektrik dekorasyon ve aksesuarları hizmeti veren BKV Enerji yeni yerinde yeni yüzüyle törenle hizmete açıldı.

BKV Enerji Yeni Yüzüyle Hizmete Açıldı


Genç Girişimci Ali Varoğlu’nun işletmeciliğini yaptığı BKV Enerji işyeri açılışına Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, MHP Sakarya Milletvekili Adayı M. Levent Bülbül, Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Şenay Sakal, AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Kadın Kolları Başkanı Bedia Yılkın, MHP Meclis Üyesi Hüdaverdi Bahadır, AK Parti Meclis Üyesi Bilal Deniz, Hendek Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Sedat Aydın, STK Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı İrfan Püsküllü Hayırlı olsun dileklerini iletmesinin ardından MHP Sakarya Milletvekili Adayı M. Levent Bülbül, AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Başhekim Sedat Aydın, MHP Meclis Üyesi Hüdaverdi Bahadır ve işyeri sahibi Ali Varoğlu birlikte kurdela kesimini gerçekleştirdiler.

BKV Elektrik işyerini gezen misafirler birçok çeşidi olan Elektrik ve elektrik aksesuarları ilgili İşyeri sahibi Ali Varoğlu tarafından bilgilendirildi.

Açılışa katılan misafirlere çeşitli ikramlarda bulunurken İşletme sahibi Ali Varoğlu, eşi ve ailesi misafirleri ile yakından ilgilenerek katılımlarından dolayı herkese teşekkürlerini ilettiler.

BKV Elektrik işletme sahibi Ali Varoğlu açılış sonrası verdiği bilgilerde “Hizmet sınırımız elektrik sektörü ve dekorasyon ürünleri olarak Hendek bölgesinde bir ilki başlattık. Allah’ın izni ile sizlerin de çabası ile tabi ki. Elektrik sektöründe temelden başlayarak çatıya kadar. Topraklamadan paratonere kadar bütün sistemi yapmaktayız. Kamera sistemleri,  alarm sistemleri, avize aydınlatma üzerine tüm sistemler üzerinde çalışma yapıyoruz. İşyerimizde elektrik sistemleri üzerine toplamda binlerce çeşit ürün mevcut ‘’ açıklamasında bulunarak açılışa katılan herkese ayrı ayrı teşekkür etti.









Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2018, 16:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184