El Hüneri Gofret Atölyesi Açıldı

Hendek El Hüneri Gofret Atölyesi düzenlenen tören ile hizmete açıldı.

El Hüneri Gofret Atölyesi Açıldı


Geleneksel el yapımı gofret üretimlerinin yapılacağı “Hendek El Hüneri Gofret Atölyesi” açıldı.

İşletmenin açılış törenine Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, Hendek Belediye Başkan Yardımcıları Hüdaverdi Bahadır ve Fatih Öztürk, Belediye Meclis Üyeleri,  Hendek Müftüsü Murtaza Gür, Hendek Orman İşletme Müdürü Mustafa Arpacı, Kurum ve Daire Müdürleri, STK Temsilcileri, Siyasi Parti İlçe Başkan ve Temsilcileri, İşadamları, Esnaflar, Muhtarlar ve çok sayıda Vatandaş katıldı.

Hendek’e özel

İşletmeci Seyfettin Kısmet, El Hüneri Gofret Atölyesi olarak Hendek’e özel birşey yaptık. Dışarıdan Hendek’e gelen bir insan olarak, sizlere misafir olarak geldim. Sizlere de açılışımıza geldiğiniz için teşekkür ediyorum diye konuştu.

Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz

Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, bugün burada güzel bir işletmenin açılışı için bir araya toplanmış bulunuyoruz. Kendilerine hayırlı kazançlar diliyor, bu vesile ile Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum ifadelerine yer verdi.

Dualarla açıldı

Konuşmalar sonrasında Hendek İlçe Müftüsü Murtaza Gür tarafından yapılan Duaların ardından işletmenin açılış kurdelesini Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır ve Siyasi Parti İlçe Başkanları hayırlı olması temennileri ile birlikte kestiler.

Açılışın ardından İşletme üretim alanını gezen Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır İşletmeci Seyfettin Kısmet’ten bilgiler alarak çalışmalarında başarılar dilediler.

El yapımı lezzet

İşadamı Seyfettin Kısmet’in girişimleri ve Akpınar Mahalle Muhtarı Ogün Gülmez’in destekleri ile Hendek El Yapımı Gofret Atölyesi, geleneksel el yapımı gofret çeşitlerini Hendek halkı ile buluşturacak.

Hendek El Yapımı Gofret Atölyesi Üretim ve Satış

Başpınar Mahallesi 1143 Sokak No:23
(Hendek Kapalı Pazaryeri arkası)
Tel: +90 (532) 692 99 64






Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2020, 00:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
Nurten deniz  istanbul
Nurten deniz istanbul - 3 yıl Önce

Ellerinize sağlık Allah işinizi rast getirsin çok beyendik Allah yolunuzu açık etsin kargomu bu gün aldım 6 kutudan 2 kutusu bitti bile o kadar tazeki

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184