FİRMANIZIN ‘YETKİLİ’ OLMASINA DİKKAT EDİN!

Şehirdeki doğal gaz abonesinin sayısı gün geçtikçe artıyor ve bu artış dönemsel yoğunluklardaki iş temposunun da artmasına sebep oluyor. AGDAŞ özellikle yaz dönemleri için hazırladığı özel taksit kampanyalarıyla doğal gaz aboneliğinin artmasına yönelik pazarlama çalışmaları gerçekleştiriyor.

FİRMANIZIN ‘YETKİLİ’ OLMASINA DİKKAT EDİN!


Şehirdeki doğal gaz abonesinin sayısı gün geçtikçe artıyor ve bu artış dönemsel yoğunluklardaki iş temposunun da artmasına sebep oluyor. AGDAŞ özellikle yaz dönemleri için hazırladığı özel taksit kampanyalarıyla doğal gaz aboneliğinin artmasına yönelik pazarlama çalışmaları gerçekleştiriyor.

AGDAŞ Genel Müdürü Kenan DEMİR özellikle ağustos, eylül ve ekim aylarında yaşanan abonelik yoğunluklarında, doğal gaz kullanıcılarının dikkat etmesi gereken noktaları anlattı.

Firmanızın ‘Yetkili’ Olmasına Dikkat Edin!

İlk aşamada mülk sahibiyle AGDAŞ arasında Bağlantı Sözleşmesi imzalandığını belirten DEMİR: “Bağlantı Sözleşmesi imzalayan kişi AGDAŞ’ın yetki sertifikası verdiği iç tesisat firmalarından bir tanesiyle anlaşır ve iç tesisat firması ilgili kişinin projesini AGDAŞ’ın onayına sunar. Yetkisiz bir firma tarafından yapılan projeler AGDAŞ’a onay sunulamaz ve bu durum müşterilerin mağduriyet yaşamasına sebebiyet vermektedir. İşin özeti müşterilerimiz firmalarının yetkili olduklarından emin olmalılar. Müşterilerimiz yetkili firmalarımızla ilgili güncel bilgileri www.agdas.com.tr adresli web sitemizden öğrenebilirler.

AGDAŞ Proje Onayında Abonelerine ‘2 SMS’ Gönderiyor!

Kenan DEMİR sözlerine şöyle devam etti: “Bağlantı Sözleşmesini yaptıran abonelerimiz, yetkili bir firma ile anlaşıyorlar. Firma iç tesisat projesini AGDAŞ’a sunuyor. Yalnız bu süreçte dikkat edilmesi gereken bir konu daha var. Firmaların bazıları, projeleri iş yoğunluklarından ya da farklı sebeplerden dolayı AGDAŞ’a sunmuyorlar ancak müşterilerine: ‘Biz projeyi AGDAŞ’a sunduk onay bekliyoruz.’ diyorlar. Bu durumda AGDAŞ projeyi onaylamıyor gibi bir algı oluşturuluyor. Biz de bu durumu önlemek ve abonelerimizin konuyla ilgili mağduriyet yaşamamaları için yakın zamanda SMS hizmetimizi başlattık. Önceki süreçte abonelerimize sadece projeleri onaylandığından SMS ile bilgilendirme yapıyorduk. Ancak artık proje AGDAŞ’a sunulup, sisteme kayıt edildiği anda abonelerimize ‘Projeniz yetkili firmanız tarafından AGDAŞ’a onaya sunulmuştur.’ şeklinde SMS ile projenin tarafımıza onaya sunulduğunun bilgisini veriyoruz. Akabinde de 2. SMS ile projelerinin onaylandığı bilgisi abonelerimize iletiliyor.”

Gün Bazlı Randevu Sistemi Oluşturuldu

Müşterilerine daha efektif hizmet sunmak için bölge bazlı randevu sistemi oluşturduklarını belirten Kenan DEMİR; “Oluşturduğumuz sistem kapsamında her bölgeye haftada iki gün açıma gidilmektedir. Bölgelere göre randevu programı hazırlayıp, firmalara bildiriyoruz. Yetkili firmalar verilen randevu gününü ve saatini müşteriye bildiriyor. Randevu verilen gün ve saatte abonelerimiz veya vekilleri mutlaka adreste bulunmaları gerekmektedir; aksi halde gaz açımı gerçekleştirilemiyor. Son olarak abonelerimiz bölgelerine ait günde doğal gazın açılabilmesi için; en az iki gün önceden abonelik sözleşmesinin yapılması, firmanın en az iki gün önceden talepte bulunmuş olması ve tesisatın her unsuruyla hazır olması hususlarına dikkat etmelidirler.” dedi.

 

Bölgeler ve Açım Günleri:

 

Pazartesi-Perşembe    : Akyazı, Hendek, Sapanca, Arifiye

Salı-Cuma                      : Söğütlü, Ferizli, Karasu

Çarşamba-Cumartesi  : Adapazarı, Erenler, Serdivan

 

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2014, 09:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184