HGM İHALEYLE YENİ SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ

Hendek Gençlik Merkezi (HGM) geçtiğimiz günlerde ihaleye çıkartıldı ve kiraya verildi.

HGM İHALEYLE YENİ SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ


Hendek Gençlik Merkezi (HGM) artık Atlantis Eğlence Dünyası ve Organizasyon Merkezi adı  ile hizmet verecek.

Hendek’te geçtiğimiz günlerde HGM İhaleye çıkartıldı. Üç ortak arkadaşın dışında kimsenin girmediği İhaleyi Tutkunlar Yapı inşaat işletme sahibi Vural Tutkun, Doğu Marmara İnşaat İşletme Sahibi Mustafa Çiçek ve Özcihanlar işletme sahibi Ali Cihan ortak  ihaleye girerek HGM’yi3 yıllığına kiraladılar.

Aylık 75 bin tl kira

HGM’nin tümünü Aylık 75 bin tl ile ihale sonucu kiralayan üç arkadaş önümüzde ki günlerde değişiklikler yaparak yeni bir yüzle hizmet vermeye devam edecek. Taşıma servisi de koyulacak olan HGM’debir çok değişiklikler yapılarak yeni bir yüz kazandırılacak.

Yüzme havuzu, engelli havuzu, çocuk havuzu, 3D sinema salonu, bowling, fitness salonu, bilardo, sergi salonu, çocuk dünyası, hamam, sauna, buhar kürü, kafeterya, market ve 1000 kişilik düğün salonu ile hizmetleri veren HGM’de yeni işletmecileri bir çok değişiklikler yaparak yeni bir yüz katmayı ve cazibe merkezi haline getirmeyi planlıyor.

HGM’nin yanı sıra Uludere üzerinde bulunan Restaurant binasında da yeni yatırımlar yaparak cazibe merkezi haline getirecek.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2015, 15:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184