HGM’NİN İHALESİ YAPILDI

Hendek Belediyesi Gençlik Merkezi’nin ihalesi yapıldı.

HGM’NİN İHALESİ YAPILDI


Hendek Belediyesi’ne ait 8 işyeri, 1 kavaklık ve 1 tarla 2886 Devlet İhale Kanununun 45. Maddesi çerçevesinde açık teklif usulü ile ihalesi yapıldı.

Hendek Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ihaleye Encümen Başkanı Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü,

Encümen  Üyeleri Bilal Deniz, Mahmut Nedim Alkan, Hüseyin Çam, Raşit Şişman ve teklif veren vatandaşlar katıldı.

Hendek Gençlik Merkezi’nde bulunan düğün salonu, çocuk oyun merkezi, kapalı yüzme havuzu, bowling salonu, sinema salonu,

fitness salonu ve kafeterya için tek tek teklifler alındı.

1- Çocuk Oyun Dünyası ihalesine iki istekli katıldı. 5 bin Tl ile açılan ihale 9 bin TL +KDV ile isteklilerden Karagöz Bereket Gıda’da kaldı.

2- Düğün Salonu ihalesine 11 istekli katıldı.  10 bin TL ile açılan ihale 25 bin TL+KDV ile isteklilerden Cihan Tutar’a kaldı.

3- Bowling Salonu ihalesine 3 istekli katıldı.  5 bin TL ile açılan ihale 10 bin TL+KDV ile isteklilerden Caner Özkaran’a kaldı.

4- Fitness Salonu ihalesine bir istekli katıldı.  2 bin 500 TL ile açılan ihale 3 bin TL +KDV ile isteklilerden Ümit Öztürk’e kaldı.

5- Sinema Salonu ihalesine bir istekli katıldı. 2 bin TL ile açılan ihale 2 bin 50 TL +KDV ile isteklilerden Ümit Öztürk’e kaldı.

6-  Kafeterya ihalesine 3 istekli katılırken, 5 bin TL ile açılan ihale 5 bin 500 TL +KDV ile istekli Tülay Balkız’da kaldı.

Yüzme havuzu, köprü kafe, Lütfiyeköşk Mahallesi’nde bulunan 13.500 metrekarelik tarımsal ve Hayvansal Faaliyet Alanı ile

Lütfiyeköşk Mahallesi’nde bulunan 7.500 metrekarelik depolama alanı ihalelerine katılım  olmadığı  için yapılamadı.  

 

 

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2018, 18:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184