İnanmaktan Asla Vazgeçmeyin

Girişimcilik seminerinde konuşan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Gelişin, geliştirin ve inanmaktan asla vazgeçmeyin Devletimizin sağladığı destekleri araştırıp, sorgulayın ve danışın.

İnanmaktan Asla Vazgeçmeyin


Sizlere yeni fikirlerinizde ve her adımda destek olmaya hazırız.

Yoğun katılım

Hendek Belediyesi’nin öncülüğünde Araştırma ve Geliştirme uzmanı Mehmet Can Soyhan tarafından, ‘Girişimcilik ve Proje döngüsü’ semineri düzenlendi.

Hendek Belediyesi Nikah ve Toplantı salonunda düzenlenen seminere Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Sakarya Üniversitesi öğrencileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Seminerde konuşan Araştırma Geliştirme Uzmanı Mehmet Can Soyhan, girişimcilik, iş hayatı, başarı, beceri, yetenek keşfi ve KOSGEB destekleri hakkında bilgiler verdi. Soyhan, Girişimci öncelikle kendine güvenmelidir. İş fikrinin uygulanabilirliğine inanan ve başkalarını inandırabilen, güçlü motivasyona sahip, zorluklara karşı hazırlıklı, zarar etme riskini göze alabilen ve hem işveren hem de çalışan olabilecek kişiler girişimci olabilir. Bu potansiyel hepinizde var dedi.

 

Girişimcilere ihtiyacımız var

Seminerde konuşmacı Soyhan’a teşekkür ederek çiçek takdim eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, öncellikle değerli hocama bizlere bu eğitimi verdiği için teşekkür ederim. Sizlerde duyarlılığından ötürü ayrıca teşekkür ediyorum. Bende 7 yıl önce bende bu eğitimi aldım.

Bu eğitimler ufuk açıyor. Farklılıklarınızı ortaya koymaz, alışılmışın dışında bir şeyler yapmaz iseniz tercih edilmezsiniz. Hayatın her alanında bu kural geçerlidir. Hepinizin bu ülkenin geleceğin büyük payı ve söz hakkı var. Gelişin, geliştirin ve inanmaktan asla vazgeçmeyin Devletimizin sağladığı destekleri araştırıp, sorgulayın ve danışın. Sizlere yeni fikirlerinizde ve her adımda destek olmaya hazırız dedi.

İki oturum halinde gerçekleşen seminerde katılımcılara ikramlar yapılarak, hediye verildi.


Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2019, 10:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184