KORSAN DOĞALGAZCILAR AÇIKLAMASINA SERT YANIT

Hendek’te Doğalgaz Firma işletmecisinin yaptığı korsan doğalgaz firmaları var açıklamasına Emel Isı işletme sahibinden sert yanıt geldi.

KORSAN DOĞALGAZCILAR AÇIKLAMASINA SERT YANIT


Doğalgaz firma işletme sahibinin daha üç ay öncesine kadar yetkisizi çalıştığını söyleyerek böyle bir açıklama yapmasının talihsizlik olduğunu ifade eden Emel Isı işletme sahibi Emel Kasap şu ifadelere yer verdi.

Kasap, Hendek İlçemize doğalgaz geldiği tarih itibari ile bölgede yapılan bütün gaz açımları Yetkili Firma mühendisi ve AGDAŞ Mühendisleri tarafından kontrolleri yapılarak açılmaktadır. Bu demek oluyor ki bütün firmalar kanun ve yasalara uygun iş yapmaktadır. Aynı şekilde bir mühendislik firmasına proje çizdirip, 2008 yılından bugüne kadar bu şekilde iş yaparak gaz açımlarını gerçekleştiren bu işletme sahibinin yaptığı açıklamaları etik bulmuyorum.

Üç ay öncesine kadar yetki belgesi olmadan çalışan bu firma sahibi ,yetki belgesini aldıktan sonra bu açıklamayı neden yaptığı bilinmez. Hendek ilçemizde bu işi yapan bütün firmaların yetkili bir mühendis firması ile çalışması zorunludur.

Kasap sözlerini şu ifadeler ile sürdürdü, Bu firma sahibi yaptığı açıklamada ilçemizin büyük tehdit altında olduğunu söylemiş. Bu firma yetkilisine şunu ifade edeyim ki, 2008 yılından bugüne kadar yetkisiz olarak bir çok iş yaptınız. Bu işlerin içinde bir çok resmi kurumda bulunmaktadır. O zaman desenize Hendek büyük bir tehdit ve tehlike altında. Yetki alıp haftanın iki günü mühendis getirerek gaz açımı yaptınız. Demek ki bu firma sahibi 3 ay öncesine kadar kendi deyimi ile korsan Doğalgazcılık yapıyordu.

Hendek halkına şunu izah etmek istiyorum. Ben ve benim gibi bir çok firma yetki sahibi mühendislerle çalışıp iş yapmaktadır. Bunun kontrolü AGDAŞ tarafından sağlanıp gaz verilmektedir. Korsan doğalgazcılık diye bir şey söz konusu değildir. Korsan doğalgazcılar var diyerek ilçenin tehdit altında olduğunu söyleyen firma sahibi bu beyanıyla AGDAŞ gaz dağıtım şirketini de zan altında bırakmaktadır diyerek yapılan açıklamayı talihsizlik olarak nitelendirdi.



Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2014, 15:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184