Meslek Odalarından İndirim Protokolü

Hendek Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Hendek Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, Hendek Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Hendek Çözüm Özel Öğretim Kursu arasında %20 indirim uygulanması konusunda bir protokol imzalandı.

Meslek Odalarından İndirim Protokolü


İlgili meslek odası üyelerinin birinci derece yakınlarına indirim imkanı sağlayan protokol, Hendek Çözüm Özel Öğretim Kursu kurucu müdürü Abdullah Yağmur, kurucu ortak Yavuz Selim Akçay ve Hendek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Yaşar Demirel, Hendek Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cemil Varlıca ve Hendek Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vahdettin Çilek arasında imzalandı.

Yapılan protokole göre bahsi geçen odalarımıza bağlı üyelerimiz ve birinci derece yakınlarına Sınavlara Hazırlık Kursu eğitim ücretlerinde %20 indirim uygulanacaktır.

Oda Başkanlarının yaptığı açıklamada, Odaya bağlı üyelerimizin ve birinci derece yakınlarının kayıtlarını yaptırırken bağlı oldukları meslek odasından kayıtlı olduklarına dair yazı almalarının yeterli olacağını belirttiler.

Oda başkanları oda üyelerine yapılacak olan bu indirimden duydukları memnuniyeti dile getirerek bu tarz uygulamaların artması gerektiğini ve bu tür protokollere ihtiyaç duyulan ve esnafa fayda sağlayacak her alanda devam edeceklerini belirttiler.


Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2019, 14:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184