PARANIN PATRONLARI BAYRAKTEPE'DE TOPLANDI

Sakarya’da bulunan belediyelerin muhasebe müdürleri bu ay Hendek’te toplandı.

PARANIN PATRONLARI BAYRAKTEPE'DE TOPLANDI


Bayraktepe’de kahvaltı

Sakarya ilçe belediyeleri muhasebe müdürleri ve Sakarya Mahalli İdareler ve Muhasebe Yetkilileri Derneği üyeleri bu ayki toplantılarını Hendek’te gerçekleştirerek Hendek Belediyesi’nin misafiri oldular. Sakarya Mahalli İdareler ve Muhasebe Yetkilileri Derneği Başkanı Şeker Afyon’un ve tüm ilçelerin muhasebe müdürlerinin katıldığı toplantı Hendek Bayraktepe Tesisleri’nde kahvaltı ile başladı.

Belediyelerin bel kemiği

Toplantıya kısa bir süre katılarak misafirlere hoş geldin diyen Başkan İnci, muhasebe müdürlüklerinin belediyelerin bel kemiği olduğunu söyleyerek görevlerindeki hassasiyetlerinden dolayı tebrik etti. İnci, “Belediye başkanlarının görevleri organizatörlüktür. Bizler talimat veririz, arkadaşlarımız uygular. Eğitim seminerleriyle kendinizi revize ederek bizlerin yolunu da açmalısınız. Dernekleşmeniz çok isabetli bir karar, emekli arkadaşları ihmal etmeyerek onların tecrübelerinden faydalanmalısınız. Sizlere bu konuda destek vermekten mutluluk duyarım” Dedi.

HGM, Bayraktepe ve Selman Dede Mesire Alanı’nı gezdiler

Dernek Başkanı Şeker Afyon, dernekleşmelerine maddi manevi en büyük katkıyı Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’nin verdiğini söyleyerek tüm üyeleri adına teşekkür etti.  Hendek Belediyesi Muhasebe Müdürü Talip Ulaş, Müdür Yardımcısı Mehmet Akdağ’ın evsahipliği yaptığı programa katılan muhasebe müdürleri toplantı sonrasında Bayraktepe, Hendek Kültürevi, Selman Dede Mesire Alanı, Hendek Gençlik Merkezi ve Kapalı Yüzme Havuzu Kompleksi’ni gezdiler.

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2013, 10:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184