PÜSKÜLLÜ, İNSAN EN ŞEREFLİ VARLIKTIR

MÜSİAD Başkanı Ahmet Genç, eski MÜSİAD Başkanları Halit İnci, Ahmet İşgüzar, Necati Atalay ve Mehmet Aracı ile birlikte Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.

PÜSKÜLLÜ, İNSAN EN ŞEREFLİ VARLIKTIR


MÜSİAD dönem başkanlarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Püsküllü, “MÜSİAD bize çok şey öğretti. Aynı değerlere sahip arkadaşlar birlikte güzel çalışmalar yaptık.  Bizim için kazanırken hukuki ve meşru olmak kadar, harcarken de hukuki ve meşru olmak önemlidir. İnsan en şerefli yaratıktır ve bizim insana bakış açımızı, batı medeniyetinin materyalist insan anlayışından ayıran en önemli nokta da budur. Bizim insan anlayışımız, kendi faydası kadar, etki alanındaki insanların ve toplumun faydasını da düşünen, paylaşımcı ve ahlaklı bir insan anlayışıdır. Hendek Belediyesi’nde çalışmalarımızda da aynı düsturla hizmet edeceğiz”dedi.

MÜSİAD, insan kaynağıdır

MÜSİAD dönem başkanları, Püsküllü’ye belediyecilik anlamında kent için beklentilerini dile getirerek başarılı projelere imza atması temennisinde bulundular. Başkan Ahmet Genç, MÜSİAD'ın, ülkenin son 25 yıllık iş hayatına önemli damga vuran iş adamları örgütlenmesi olduğunu belirterek, "İş hayatındaki etkin rolü kadar, sosyal hayatımıza ilişkin çalışmaları ve entelektüel birikimiyle ülkemizin önemli sivil toplum kuruluşu olan MÜSİAD, 1990 yılında 12 üye ve 5 komisyonla kuruldu. Bugün ise 13 komisyon ve 16 sektör kurulu bulunuyor. MÜSİAD'ın şu anda 11 bin üyesi ve onların sahip olduğu yaklaşık 45 bin işletmeyle 63 ülkede, 159 noktada faaliyet göstermektedir. MÜSİAD, her alanda insan kaynağıdır” diye konuştu.

 

 

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2015, 11:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184