SANAYİMİZ GELİŞİMİNİ SÜRDÜRECEK

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek’te bulunan 2. Organize Sanayi Bölgesine ziyarette bulundu. Başkan Toçoğlu, “Yeni sistemin en önemli artılarından birisi koalisyonları ortadan kaldırıp, istikrar getirecek olmasıdır. Cumhurbaşkanlığı sisteminin gelmesi ile birlikte sanayicimiz de rahat edecek, yükselişini sürdürecek” dedi.

SANAYİMİZ GELİŞİMİNİ SÜRDÜRECEK


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek’te bulunan 2. Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti. 2. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Bodur ve Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Akgün Altuğ’un da hazır bulunduğu görüşmede, Başkan Toçoğlu’na Organize Sanayi Bölgesi’nin faaliyetleri ile ilgili bilgiler verildi.

Kavşak noktasındayız

Ziyaretlerinden dolayı Başkan Toçoğlu’na teşekkür eden ve memnuniyetlerini dile getiren 2. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Bodur, “İstanbul, Bursa ve Ankara’ya yakın, kavşak vazifesi gören bir bölgede yaşıyoruz. Karasu Limanı’nın da tamamlanması ile birlikte ihracatımız ve sanayimiz daha çok gelişecek. 2. OSB olarak bizlerde şehrimize en iyi şekilde katkı sunmaya gayret ediyoruz. Bu süreçte kendimizi de geliştiriyoruz. Şu anda OSB içerisinde İtfaiye müfrezesi eksiğimiz var bunun için sizlerden destek bekliyoruz” diye konuştu.

Yatırım için istikar gerekir

Yerel aktörlerin karar almasının önünün açılması ile birlikte kentlere yapılan yatırımların da artacağını belirten Başkan Toçoğlu, “Yetkinin seri ve ekonomik kullanımı önem arz ediyor. Cumhurbaşkanlığı sisteminin gelmesi ile birlikte sanayicimiz de rahat edecek. Sanayicinin yatırım yapabilmesi için istikrar önemlidir. Yeni sistemin de en önemli artılarından birisi koalisyonları ortadan kaldırıp, istikrar getirecek olmasıdır. İnşallah 16 Nisan’da bu sistemi değiştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Sanayicimizin yanındayız

2. OSB’de yapılan yatırımları çok beğendiğini ifade eden Başkan Toçoğlu, “Her geçen gün çok daha fazla gelişen Sakaryamızda ihracatımızın ana direğini Organize Sanayi Bölgelerimiz teşkil ediyor. Şehrimizin sanayi ve ticaret yönünün gelişmesi için gerçekleştirdiğiniz çalışmaları takdirle karşılıyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak sanayicimizin yanındayız” diye konuştu. Başkan Toçoğlu ayrıca 2. OSB yönetiminin İtfaiye Müfrezesiyle talebiyle ilgili gerekli talimatları kurmaylarına verdi.

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2017, 18:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184