TÜMSİAD YÖNETİMİ HENDEK’TE TOPLANTI YAPTI

Tüm Sanayi ve işadamları Derneği (TÜMSİAD)Yönetim Kurulu Toplantısını Hendek Gençlik Merkezinde gerçekleştirdi.

TÜMSİAD YÖNETİMİ HENDEK’TE TOPLANTI YAPTI


TÜMSİAD’ın Hendek Gençlik Merkezi Atlantis solonundaki toplantıya TÜMSİAD Sakarya Şube Başkanı Ahmet Ölmez, Başkan Vekili Nihat Baltaoğlu, Başkan Yardımcısı Serkan Kayınoğlu, İsa Aydoğan, Naim Yener, Zekeriya Derman, Şube Genel Sekreteri Ferhat Ateş, TÜMSİAD Hendek temsilcisi Cemil Alkan, TÜMSİAD Yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti 25.dönem Sakarya Mlletvekili Ali İnci ve yaklaşık 20 üye katıldı.

TÜMSİAD Sakarya Şb Başkanı Ahmet Ölmez yaptığı Değerlendirmede, yeni Yönetim ile birlikte tüm İlçelere Karasudan başlayarak Geyve ve Hendek’le devam ediyoruz, hem üyelerimizi İlçelere tanıtıyoruz hem de İçeleri üyelerimizle tanıştırıyoruz. Yatırım yapılabilir mi değerlendiriyoruz, işte yeni Anayasa ile ilgili bilinçlendirme toplantıları yapıyoruz, bu şekilde devam ediyoruz. Ali Başkanımızda bu konuda bize destek veriyor, kendilerine teşekkür ediyoruz. Karasu’dan başladık Geyve, Hendek ve bundan sonra Akyazı, Sapanca ve Arifiye programımız var, gezmedik ilçe bırakmayacağız. Seçime kadar ve seçimden sonrada devam edeceğiz değerlendirmesinde bulundu.

TÜMSİAD yapmış olduğu bu toplantılarla Sakarya İlçelerinin yeni iş alanların istihdam edilmesi noktasında çok önemli bir adıma dikkat çekiyor. İlçelerimize kazandırılacak yeni yatırımlar, iş imkânları bölge ekonomisinin kalkınmasında çok önemli bir adım olarak değerlendirilebilir.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2017, 13:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184