ULUDERE 2. ETAP SON HIZ

Hendek Belediyesi ve Devlet Su İşleri tarafından, Hendek Uludere tensip bendi yolunda dere ıslah çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor.

ULUDERE 2. ETAP SON HIZ


Hendek Belediyesi ve
Devlet Su İşleri tarafından D-100 Köprüsünden Nuriye Mahallesi’ne doğru Uludere Park Tesisleri’ne giden güzergâhta, dere ıslah çalışmaları başladı.

2 km’lik güzergahta yapılan çalışma kapsamında, 2 adet araç köprüsü, 1 adet yaya köprüsü, yaya yolu, bisiklet yolları, yürüyüş alanları, çocuk parkı ve fitness aletlerinin yapılacağı rekreasyon çalışması kısa sürede tamamlanarak, bölge halkının hizmetine sunulacak.

Hendek Uludere Rekreasyon çalışmasının birinci ve ikinci etabının tamamlanarak, modern ve güzel bir görünüme kavuşmasından sonra, projenin devamı olarak Uludere tensip bendinin olduğu bölgede 2  bin metre uzunluğundaki alanda da çalışmalara başlandı. Dere içerisinde iş makineleri ile hafriyat çalışmaları yapılarak, temel imalatları başladı.

Uludere Park Projesi

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek Uludere Rekreasyon çalışmasının tamamlanmasıyla, projenin devamı olan bu bölgemizde de aynı çalışmayı başlattık. Projemizi tenzip bendi altında başlatmış olduğumuz Uludere Park Tesisleri projemiz ile bütünleştireceğiz. Mahmutbey Mahallesi’nden Çağlayan Mahallemize kadar yapılan rekreasyon çalışması nasıl ki o bölgelere değer kattı, bu proje de bölgeye değer katacak.

Yazın açık alanda kır düğünlerinin yapılacağı alana gidecek olan vatandaşlarımız, dere kenarında dinlenip bu güzelliğin tadına varacaklardır. Hizmetlerimizi yaparken en iyisini ve vatandaşın memnuniyetini alarak yapmanın gayreti ile çalışıyoruz dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2015, 16:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184