10 Mahallede Daha Sorunlar Çözüldü

Hendek Belediyesi ekipleri tarafından 10 mahallede yürütülen alt ve üst yapı çalışmaları tamamlanıp, vatandaşların hizmetine sunuldu.

10 Mahallede Daha Sorunlar Çözüldü


Başkan Babaoğlu, “Yatırımlarla Hendek tarımda, sanayide, kültür ve sanatta, turizmde marka değerini katlayacak” dedi

 

Seferberlik

Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Plan Proje Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından ilçenin dört bir tarafında yapılan yenileme düzenlemelerine her gün bir yenisi ekleniyor.

 

 Ekipler çalışmaları kapsamında Akpınar, Başpınar ve Kazimiye Mahallesi Yukarı Sokak'ta başlatılan kilitli parke çalışmasını tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu. Ekipler yine Kazimiye Mahallesi Dere sokakta kilitli parke ve yağmur suyu geçişleri için beton kanal yapımını tamamlarken, Hacıkışla mahallesinde malzeme serimi, Karaman ve Yukarı Çalıca mahallesinde açık kanal temizliği büyük bir titizlikle tamamlandı.


Hüseyinşeyh mahallesinde kapalı yağmursuyu hattı inşa edilirken, Dereköy Mahallesi yolunda stabilize malzeme serimi işlemi yapıldı. Rasimpaşa ve Bayraktepe mahallerinde ise yaya yolu düzenlemeleri tamamlandı.

 

Ekipler Her Yerde

Çalışmaları değerlendiren Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Mahallerimizin tüm sorunlarını çözüp, vatandaşlarımızın yüzünün gülmesi için gayret ediyoruz. Ekiplerimiz alt ve üst yapı çalışmalarıyla aralıksız hizmet veriyor.

 

Ekiplerimiz yağmur suyundan, kaldırıma, yol çalışmalarından temizlik çalışmalarına kadar her alanda mahallelerimizin eksikliklerini gideriyor. Hendek bu temel sorunlarını çözüme kavuşturmasının ardından, yapacağı yatırımlarla adından söz ettirecek. Büyük hedeflerimiz var. Yerinde, etkin ve zamanında yapılan yatırımlarla Hendek tarımda, sanayide, kültür ve sanatta, turizmde marka değerini katlayacak.

 

 Hendek’i geleceğe taşımaya hazırladığımız bu çalışmalarla, vatandaşlarımız ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte ortak adım atıyor, geleceğimizi birlikte inşa ediyoruz” ifadelerine yer verdi. 

 

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2019, 18:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184