2 Kardeş Yangında Can Verdi

Hendek Dereboğazı Mahallesinde bir gecekonduda çıkan yangın sonucu 2 kardeş hayatını kaybetti.



Hendek Dereboğazı Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan bir gecekonduda çıkan yangın sonucu evde bulunan 2 kardeş can verdi.

Edinilen bilgilere göre, Hendek Dereboğazı Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde İ.Ç.’ye ait olan gecekonduda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Yapılan ihbarlar ile olay yerine İtfaiye ve 112 Acil servis ekipleri sevk edilirken, yangına müdahale eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi Hendek İtfaiye Grup amirliği ekipleri tarafından kontrol altına alınan yangın sonrasında evde bulunan 3 yaşındaki Mert ile Kardeşi 1,5 yaşındaki Yasin Çolak'ın yaşamını yitirdiği belirlendi.
Yangın esnasında 1,5 yaşındaki Yasin ve 3 yaşındaki Mert’in evde bulundukları ve yangın esnasında evde mahsur kalmaları nedeniyle hayatlarını kaybettiği öğrenildi.
Yangın sonrasında Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır ve Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu olay yerine gelerek yetkililerden bilgi alırken, Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından yangında hayatını kaybeden 2 kardeşin cansız bedenleri Hendek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Yangının çıkış sebebi araştırılırken olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.


Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2019, 18:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184