Afetzedelerimizin Yayındayız

Sel felaketinin vurduğu Düzce’de afetzedeleri ziyaret eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek halkı olarak afetzedelerimizin yanındayız dedi.

Afetzedelerimizin Yayındayız



Sel felaketinin yaşandığı Düzce, Akçakoca, Cumayeri ve Gümüşova ilçelerinde afetzedelere Hendek Belediyesi koordinatörlüğünde 4 TIR su gönderilmişti.

Dün de bir su firması tarafından 1 kamyon su afet bölgesine gönderilirken, bölgeye giderek afetzedeleri ziyaret eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, geçmiş olsun dileklerini iletti. Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu’nu da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Babaoğlu, afetzedelerin yaralarının bir an evvel sarılmasını beklediklerini söyledi.

Acımız büyük

Kocaali ve Düzce’de yaşanan felaketin büyük boyutlarda olduğunu anlatan Babaoğlu, Hendek afetzedelerimizin yanındadır. Her türlü yardım ve desteğe hazırız. Kocaali ve Düzce’de halkımızın yanındayız. Sel felaketinde yitirdiğimiz canlar var. Kayıplarımızı arama çalışmaları sürüyor. Acımız çok büyük diye konuştu.

Babaoğlu, Koloğlu ziyaretinde bir araya geldiği MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz’a da geçmiş olsun dileklerinde bulundu.


Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2019, 10:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184