AGDAŞ Çalışanlarından Huzur Evine Ziyaret

AGDAŞ Sosyal Sorumluluk ekibi ve AIESEC Sakarya temsilciliğinden bir grup yabancı uyruklu öğrenci Hendek Melek Nişancı Huzurevini ziyaret etti.

AGDAŞ Çalışanlarından Huzur Evine Ziyaret


AGDAŞ Sosyal Sorumluluk Ekibi ve Aiesec ekibi yaşlılarla birlikte pasta keserek getirdikleri yiyecekleri yaşlılara ikram etti.

23 Temmuz Salı günü gerçekleştirilen etkinlikte ziyaretçiler yaklaşık iki saat huzurevi sakinleriyle sohbet edip anılarını dinledi.
Sohbetin ardından huzurevi sakinleri, AIESEC aracılığıyla Sakarya’ya Tunus, Cezayir ve Pakistan’dan gelen öğrencilere huzur evinde bulunan sosyal alanda sık sık oynadıkları Bocceoyununu öğretti. Yapılan karşılaşmayı yaşlılar takımı tecrübeleriyle farklı şekilde kazandı.

Oldukça keyifli anların yaşandığı ziyaret güzel anlara sahne oldu. Yabancı misafirlerin sıcak ve samimi ilgisi yaşlıları oldukça mutlu etti.

Gerçekleştirilen etkinlikle hem yaşlılar ziyaret edildi hem de yabancı misafirlere kültürümüz tanıtıldı. Yabancı öğrencilere ve AGDAŞ ekibine oldukça sıcak davranan huzurevi sakinleri ziyaretten dolayı herkese teşekkür etti. AGDAŞ ve Aiesec tarafından huzurevine tekrar ziyaretegelineceğinin sözü verildikten sonra çekilen hatıra fotoğrafının ardından ziyaret tamamlandı.

AGDAŞ Sosyal Sorumluluk Ekibi, Huzurevi Müdürü Nurdan Avcı’ya ve tüm kurum çalışanlarına göstermiş oldukları işbirliği ve yardım için teşekkür etti. 2019 yılında farklı sosyal sorumluluk projeleriyle topluma ve çevreye katkı sağlamayı sürdürecekleri aktarıldı.


Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2019, 12:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184