AK PARTİ HENDEK İLÇE TEŞKİLATINDAN BAĞIŞ KAMPANYASI

Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatından Şehit ve Gazi Aileleri için bağış kampanyası.

AK PARTİ HENDEK İLÇE TEŞKİLATINDAN BAĞIŞ KAMPANYASI


15 Temmuz darbe girişimi sırasında Şehit olan Vatansever Kahramanlarımızın Aileleri ve 15 Temmuz Gazilerimize ve Aileleri adına düzenlenen bağış kampanyasına bir destek de Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatından geldi.

"Onlar vatanı için canını verdi" adı altında devam eden kampanyaya Ak Parti Hendek İlçe teşkilatı tüm üyeleri ile destek oldu.
Kampanya ile ilgili açıklama yapan Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Ülkemiz 15 Temmuzda çok ciddi bir saldırı yaşamıştır. Asker kıyafetli teröristler tarafından Milletin silahları millete çevrilmiştir. Milletimiz 100 yıl önce vermiş olduğu var oluş mücadelesini o gece tekrarlamış ve şanlı tarihine bu zafer gecesini altın harfler ile yazdırmıştır.

O gece sokaklara dökülerek Vatanını savunan tüm Vatandaşlarımıza teşekkür ederken en büyük minneti Şehitlerimize ve Gazilerimize duymaktayız. Bu sebep ile Cumhurbaşkanlığımız tarafından düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri Ailelerine destek kampanyasına destek vermeyi bizler Vatani bir borç olarak görmekteyiz.

Onlar vatanı için canını verdiler, bu bedele karşılık bize düşen ne ise bizde elimizden geleni yapmaya gayret göstereceğiz. Duyarlı olan tüm üyelerimize ve Vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Rabbim inşallah bundan sonra böyle olayları ülkemize yaşatmasın diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2016, 16:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184