AKBIYIK, ENGELSİZ BİR HENDEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Hendek Elele Engellilerle Yaşam Derneği Başkanı Esin Aygen, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Hendek Kaymakamı İdris Akbıyık’ı ziyaret etti.

AKBIYIK, ENGELSİZ BİR HENDEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ



Hendek Elele Engellilerle Yaşam Derneği Başkanı Esin Aygen, Yönetim kurulu Üyeleriyle birlikte Hendek Kaymakamı İdris Akbıyık’ı makamında ziyaret ederek, engelliler ile ilgili yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgilendirmeler yaparak yeni Eğitim ve Öğretim yılında özel gereksinimli engelli bireylerin yaşam kalitesini artıracak konular hakkında karşılıklı bilgi alış verişinde bulundular.

Hendek Kaymakamı Akbıyık Engelli Vatandaşlarımız hakkında Anayasamızda ifadesini bulan ilgili maddelerde engelli bireyler koruma altına alınmıştır. İlçemizdeki tüm Kamu Kurum ve Kuruluşlarda Kaymakamlık olarak gerekli her türlü tedbirlerimizi alarak engellilerimizi pozitif ayrıcalıkla desteklemekteyiz diye konuştu.

Eğitim Fakültemiz, Belediye Başkanlığımız, diğer kurumlarımız ve sivil toplum Kuruluşlarımızla birlikte engelli Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak için koordineli bir şekilde engelsiz bir yaşam için çalışıyoruz diyen Akbıyık, Dernek üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2016, 14:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184