AKOVA’DA ALİ KEMAL YENER ÖN PLANDA

Akova mahallesinde yarın gerçekleşecek olan Muhtarlık seçimi öncesi kulislerde Ali Kemal Yener ismi ön plana çıktığı konuşuluyor.

AKOVA’DA ALİ KEMAL YENER ÖN PLANDA


Mevcut Muhtar İbrahim Korkmaz’ın vefatının ardından Akova mahallesinde 17 Muhtar adayı ile seçime gidilecek.

Akova mahallesinde vatandaşlar arasında en çok konuşulan isimlerden olan ve Sevginin olduğu yerde Muhtar Ali Kemal Görevde sloganı ile çalışmalarını yürüten Muhtar adayı Ali Kemal Yener’in ipi göğüsleyeceği ve Akovaspor’da ki başarısının ardından Muhtar olarakta güzel hizmetlere imza atacağı konuşuluyor.

Kuruluşundan bu yana Akovaspor’da alt yapı ve a takımı ile başarılara imza atan ve bir çok genci yetiştiren Ali Kemal Yener, Muhtar Adaylığı sürecinde de tevazuyu elden bırakmayarak mahalle sakinlerine yapacağı hizmetleri anlatıyor.

Mahalle sakinleri arasında da Muhtar Adayı olan Ali Kemal Yener isminin zikredilmesi ve ön plana çıkması yarın gerçekleşecek olan seçim sonuçlarına da yansıyacağı konuşuluyor.

05 Haziran Pazar günü (yarın) gerçekleşecek olan Akova Mahallesi Muhtarlık seçimi öncesi Muhtar adayları sosyal medya hesaplarından tüm adaylara başarı dileklerini iletirken seçim saatini beklemeye koyuldular.

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2016, 18:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184